Telenet Festival.

Sylvester
Terug naar Cases

Normaal genieten de medewerkers van Telenet steeds van een verbazingwekkende show met elk jaar een ander thema, maar dit jaar gooiden we het over een volledig andere boeg. We presenteerden het ‘Telenet Festiv’all’, een festival dat helemaal op maat werd uitgewerkt voor de Telenetters. Zoals elk jaar werd er creatief nagedacht over inkleding, animatie en muziek.

Dit jaar kwamen we met gedurfde animatie zoals met een reuze airbag waar de Telenetters vanaf het plafond van de Nekkerhal konden op springen.

Daarnaast lieten we ook speciaal voor Telenet een prachtig ballenbad voor volwassenen bouwen, een attractie die heel de avond volzet was.

Qua inkleding kozen we voor leuke, bohemian zithoekjes waar de medewerkers na het dansen even konden rusten, een babbeltje slaan of van hun drankje genieten. Verder zorgden we ook voor een gigantische eyecatcher in het midden van de zaal door een oude legerparachute op te hangen aan een ronde truss en deze te gebruiken als een soort dak boven de cateringzone. Onder de parachute lieten we mooie lusters op ongelijke hoogtes hangen met groene hangplanten als afwerking.

Tenslotte komen we bij de muziek, één van de belangrijkste aspecten van een festival.

We openden de avond met een act van de CEO John Porter. Hij werd de zaal binnengereden in een oude legerjeep met een DJ booth in verwerkt. Als echte DJ werd zijn originele DJ-booth naar het podium begeleid door vele professionele dansers en figuren. Hier opende John het Telenet Festiv’all met een korte speech.

Na de opening ontvingen we een reeks aan artiesten op het podium en kon het festival echt starten. We begonnen de avond met de coverband Les Truttes, gingen verder met DJ Regi, DJ Linde Merckpoel… Kortom we dansten de avond in en klonken op een fijn festival. 

Klant Telenet
Type Bedrijfsevenement
Personen 2300
Jaar

2019

Deel dit project
Sylvester

Feel.

Watch.

Enjoy.

Work with us