125 jaar Siemens België

125 jaar Siemens België.

Sylvester brengt 125 jaar siemens België tot leven

Sylvester vierde 125 jaar Siemens België met twee grootschalige evenementen, om de innovaties en het erfgoed van het bedrijf in de kijker te zetten.

EEN VIP-EVENEMENT MET EEN EXCLUSIEF TINTJE

Op 7 juni 2023 creëerden we een exclusieve VIP-avond in Huizingen op de Siemens Site ter gelegenheid van 125 jaar Siemens België. Met 180 genodigden – partners en klanten van Siemens – was dit een avond in stijl. Een moment om de mijlpalen van Siemens te vieren, te netwerken en inspiratie op te doen. Hoogtepunten waren inspirerende toespraken van de CEO van Siemens en eerste minister Alexander De Croo, en een driegangendiner met zorgvuldig geselecteerde wijnen. En dat allemaal in een futuristisch decor met indrukwekkende video’s, een lichtshow en livemuziek.

NOMADFESTIVAL: EEN FEEST VOOR HET PERSONEEL

Twee dagen later, op 9 juni, transformeerden we dezelfde locatie tot een levendig festivalterrein, volledig in nomadenthema. Dit ‘Nomadfestival’, bijgewoond door 600 Siemens-personeelsleden, kenmerkte zich door prachtig weer, opzwepende muziek, en verfrissende drankjes. De ontspannen sfeer werd verder versterkt door sfeervol ingerichte foodstands, henna-tatoeages en zelfs toekomstvoorspellingen door een waarzegster. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van La Folie Jolie en DJ Dimaro.

EEN ONVERGETELIJKE PRODUCTIE

Het 125-jarige jubileum van Siemens België was niet alleen een viering van het verleden, maar ook een blik op de toekomst, volledig verwezenlijkt door de innovatieve aanpak van Sylvester.

Specifications

Klant
Siemens
Type
Aftermovie, Bedrijfsevenement, Klanten- & vip-events, Personeelsevenement
Jaar
07/06/2023 & 09/06/2023
125 jaar Siemens België
125 jaar Siemens België
125 jaar Siemens België
125-jarig jubileum Siemens België
125 jaar Siemens België

Benieuwd naar de sfeer op het evenement van 125 jaar Siemens België? Snuif het hier op dankzij onze aftermovie.

Meer zoals dit?