Lancering van athumi/launch of athumi

Lancering van Athumi

SYLVESTER PRODUCTIONS ZORGT VOOR EEN GESLAAGDE LANCERING VAN ATHUMI

In Houston weten ze het als de beste: een goeie launch vereist een topteam. Zeker bij een historische mijlpaal, zoals de officiële lancering van athumi, het Vlaams datanutsbedrijf dat ervoor moet zorgen dat de gegevens van burgers beter beschermd zijn. Een lancering met een prestigieuze primeur: dankzij athumi wordt Vlaanderen de eerste overheid wereldwijd die haar burgers een datakluis gaat aanbieden om onze privacy te verhogen.

EEN INGEWIKKELD VRAAGSTUK

Hoe breng je een moeilijke thematiek helder en enthousiasmerend over aan het brede publiek? Hoe creëer je impact voor iets dat alle Vlamingen aanbelangt maar tegelijk complexe materie is? En hoe giet je dat allemaal in een event dat geen seconde verveelt? Het is maar een greep uit de vragen waarop we met Sylvester een antwoord moesten vinden.

Na lange en intensieve brainstormsessies werkten we een creatieve en spectaculaire eventformule uit: een geavanceerd platform, helemaal op maat gemaakt voor de lancering van athumi. Een concept dat een sterke inhoud koppelde aan een eigentijdse dynamiek en een grote stilistische kwaliteit, en dat naadloos aansloot bij de ambities en de uitstraling van athumi.

“ATHUMI, WE HAVE NO PROBLEM”

Plaats van het event was Silo Brussels: een perfecte locatie voor de lancering van athumi, dat data uit silo’s wil halen om ze op een veilige manier te laten samenwerken. In overleg met de klant verraste Sylvester de 300 C-level genodigden met een atypische zaalopstelling die bij iedereen in de smaak viel.

In de industriële site van Silo Brussels werd een intieme setting gecreëerd waarbij de grootsheid van de ruimte het toneel was van de show. Een bijzondere projectiesetting en een uitgekiende cameravoering zorgden ervoor dat alle aanwezigen het live gecapteerde beeld perfect konden volgen en dat er een centraal punt voor de sprekers gecreëerd werd. Verwijzingen naar de lancering van athumi – zoals de visuele datazuilen die deel uitmaakten van het decor – werden in de podiumsetting, de show én de locatie verwerkt.

EEN PERFECTE LANCERING

Deze mix van livecaptatie, praatgasten op het podium en interactie met sprekers in het publiek, verrijkt met knappe overgangsbumpers, een muzikale top-act, een speciale lichtshow en op maat gemaakte videocontent zorgden voor een wervelend, inspirerend en inhoudelijk sterk lanceringsevent. Een meer dan geslaagde launch, getuige de vele spontane positieve reacties na afloop. athumi had zich geen betere start kunnen wensen.

Specifications

Klant
athumi
Type
Bedrijfsevenement, Lanceringsevent
Jaar
2023
Lancering van athumi/launch of athumi
Lancering van athumi/launch of athumi
Lancering van athumi/launch of athumi

Wil je deze spectaculaire lancering van athumi herbeleven? Ons Sylvester videoteam maakte een geweldige aftermovie, die je kan bekijken op onze videopagina. Wil je een soortgelijk event of video realiseren? Neem dan zeker contact met ons op, of stel je vraag via het contactformulier.

Sylvester heeft een uitgebreide ervaring met (her)openings- en launch-events. Ben je benieuwd naar meer? Heb je zelf eventplannen? Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Check dan zeker ook deze cases.