TV om graag te zien

Sylvester TV doet grootse dingen met het kleine én het grote scherm. Je kent ons van programma’s en films die niet alleen jouw huiskamer, maar ook jouw hart veroveren.

Authentieke televisie met karakter. Fictie, factual én non-fictie. Meeslepend in woord, beeld en verhaal. Hoe kan het ook anders? Als ancien van de Vlaamse tv-huizen laten we 25 jaar ervaring sprankelen in elke frame.

Mooie televisie maken, daar zijn we goed in bij Sylvester TV. Beeld geven aan verbeelding. Het onuitgesprokene vertellen. Kortom: televisie om graag te zien.

Televisie die over de tongen gaat

Sylvester is al jarenlang de compagnon de route van televisiekijkend Vlaanderen. En met onze creaties veroveren we een plekje in het leven van elke dag. Van de losse praatjes aan het koffieapparaat tot een openhartige babbel onder vrienden.

Dat doet ons productiehuis nu eenmaal: beroeren, het leven vastgrijpen en onderwerpen aansnijden die de tongen losmaken.

Tv-programma Gevoel voor Tumor/Sense of Tumor

Televisie om over na te denken

Je beseft het misschien niet, maar televisie maken is acrobatie. Een oefening in evenwicht. Dansen op een lat die we voor onszelf verrassend hoog leggen en daarop balanceren. Tussen vrijheid en beperking, emotie en verhaal, tonen en verbergen.

En we balanceren met volle goesting. De focus strak gericht op het verhaal en iedereen die daar zijn rol in speelt. Zodat het naturel de huiskamers binnenrolt en daar de juiste snaar raakt. Zodat de kijker ook bij de volgende aflevering met plezier de deur voor ons opendoet.

Gevoel voor Tumor Televisieprogramma

Televisie die raakt

Als wij ergens binnenkomen, dan vegen wij netjes onze voeten. Met onze programma’s is dat niet anders. Goed, we willen beklijvenBeroerenIn gang zetten en aan de boom schudden, soms. Zap nog eens naar Gevoel voor Tumor. Of De Fiscus. En je weet wat we bedoelen.

Maar de camera draait niet ten koste van eender wat. We creëren met een onwrikbaar geloof in de pure, eerlijke kracht van televisie. En daar hoort respect bij. Voor de kijker. Voor de opdrachtgever. Voor zij die hun hart blootleggen en hun verhaal durven te delen. Iedereen recht in de ogen kunnen kijken voor, tijdens én na de creatie. Dat is het speerpunt van onze aanpak.

Televisie die de moeite waard is.
Altijd.

Televisie moet iets te vertellen hebben. Het moet de moeite waard zijn.
En onze mensen, die weten hoe dat moet.

Case studies.


ontdek meer over Sylvester tV.video.events.