Samana TV

Samana TV.

Samana TV: voor en door mantelzorgers

Sinds oktober 2021 zorgt het TV- en videoteam van Sylvester ervoor dat je elke eerste zondag van de maand kan genieten van een aflevering van Samana TV op Eclips TV.

Elke maand is er een nieuw thema, zo hebben we in oktober de spits afgebeten met “In wat vinden mensen geluk” en in november hadden we het over “gedragen worden in tijden van zorg”.

Samana tv is een heel mooi voorbeeld van hoe Sylvester naast grote en prestigieuze tv-reeksen zoals Dag Sinterklaas op Ketnet of Weg van het meesterwerk op Canvas ook met een bescheidener budget aan de slag kan om mooie en warme televisie met een meerwaarde te maken.

Voor deze opnames konden we rekenen op de professionele presentatieskills van Karolien Debecker, bekend van haar presentatiewerk op één en ketnet maar ook van Radio 1 en Radio 2. Dit is wat Karolien over Samana tv zegt:

“Een praatprogramma maken is sowieso boeiend, maar een praatprogramma over mantelzorg en zorg in de brede zin, daar voel ik me erg mee verbonden. Toen ik als tiener en twintiger ernstig ziek was, was mijn moeder mijn mantelzorger. Die toewijding en onvoorwaardelijke liefde vergeet je nooit. Samana tv zal ik diep vanuit mijn hart presenteren.”

Als locatie voor een deel van de opnames maakten we gebruik van onze eigen Studio Sylvester, een tijds- en budget efficiënte keuze. Karolien ontving haar praatgasten in het filmische decor van restaurant Canapé van televisiekok Jeroen De Pauw, dat wij voor de gelegenheid ombouwden tot een pop-up televisiestudio mét live publiek.

Nadat de afleveringen te zien waren op TV, kan je ze zo nog zo vaak je wil herbekijken op de website van Samana of via Youtube.

Benieuwd? We maken het je graag makkelijk! Neem hier een kijkje naar de eerste afleveringen. En helemaal gratis! Dus niet twijfelen:

Aflevering 1https://youtu.be/TvJVgyNMFjk

Aflevering 2https://youtu.be/gdvE0ZLrE7o

Heeft jouw bedrijf of organisatie ook iets te vertellen dat misschien wel de vorm van een televisieprogramma kan aannemen? Neem contact met ons op en we zoeken samen met jou naar een goed format en het best mogelijke platform of zender!

Specifications

Klant
Samana
Type
Praatprogramma, Televisieproductie
Channel
Eclips TV
Jaar
Seizoen 1 – 2021
Seizoen 2 – 2022