Sylvester TV Video Events

Creates.
Captures.
Moves.

Welkom bij Sylvester TV. Video. Events.

Fijn dat je er bent. Hier leer je ons en onze projecten kennen. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wat we doen.

Sylvester TV Video Events: wij maken tv, produceren video’s en organiseren events. Ah ja. 

Maar niet zomaar, ons werk maakt ons trots. We gaan voor niets minder dan impact. Zo van het type met klein vuurwerk. Want het zijn de knetterende details die het schoonste spektakel maken. Of het nu onlinefysiek of hybride is, via het kleine scherm of in de bioscoop. Voor honderdduizenden kijkers of tien van je gasten. 

Steeds grenzeloos creatief, figuurlijk én letterlijk, onder meer door onze virtuele event-locatie MEEPLE.

We brachten 850 prominente gasten samen voor de Flanders International Business Awards, we openen het EU-voorzitterschap met een klepper van een feest in Mechelen, we vieren 125 jaar Siemens met alles erop en eraan. We kunnen er niet over ophouden. Mogen we je meer vertellen? 

Wie we zijn.

Sylvester TV Video Events is het langst bestaande productiehuis van België. Zijn we dan oud? Nee. Daarvoor zijn we met te veel jonge wolven met honger. Maar vergeet ook niet onze ervaren rotten met goesting. Want onze mix, die geeft vonken.

Soms worden we gewoon kinderlijk gelukkig van wat we doen. Neem nu de intrede van Sinterklaas. Duizenden kinderen doen fantaseren over voetstappen op het dak: is er iéts leuker? Films maken. Televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. Events op poten zetten, mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien.

Iedereen kan verhalen vertellen. Maar ze zó vertellen dat ze onvergetelijk worden, daarvoor mag je ons contacteren.

Het Team van Sylvester TV Video Events

Sylvester 2023 Promoreel: thanks for the memories!

Trots is een understatement … Kijk in 1minuut50 mee naar wat onze Sylvesterianen bereikt hebben met hard werken en ongelofelijk veel goesting in het realiseren van mooie projecten. Onze 2023 aftermovie staat nu live. 

Daarna een paar minuutjes over? Op de Sylvester TV Video Events YouTube tonen we je graag nog meer!