Sylvester TV Video Events

Creates.
Captures.
Moves.

What we do.

Sylvester TV Video Events is het langst bestaande productiehuis van België. Maar een looprek hebben we bijlange nog niet vandoen. Daarvoor hebben we teveel jonge wolven met honger. En ervaren rotten met goesting. Een coronavirus kreeg en krijgt ons ook niet klein.

Want we zijn en blijven verliefd op tv, video en events. Zo van het type met klein vuurwerk. Want het zijn de knetterende details die het schoonste spektakel maken. Of het nu onlinefysiek of hybride is, op straat of op de wei, via het kleine scherm of in de bioscoop. Voor honderdduizenden kijkers of tien van je gasten. Steeds grenzeloos creatief, figuurlijk én letterlijk, onder meer door onze virtuele event-locatie MEEPLE.

Iedereen kan verhalen vertellen. Maar ze zó vertellen dat ze onvergetelijk worden, daarvoor mag je ons contacteren.

Sylvester organiseert evenementen
Sylvester maakt video's/films
Sylvester maakt tv

Don’t be shy, say Hi.

Campaign URL Builder

“CAMPAIGN URL BUILDER 
TO THE RESCUE”

22 Maart 2023

Wil je weten hoe goed je online campagne heeft gewerkt, maar weet je niet hoe je dit kan nakijken?

Say no more! Met een Campaign URL Builder kan je heel makkelijk de resultaten van je campagnes meten vanuit Google Analytics. Deze tool gaat je niet alleen helpen om op een gebruiksvriendelijke manier je resultaten te meten, maar kan ook bijzonder nuttig zijn om je campagne te finetunen met een gerichtere en efficiëntere communicatie.

Feel.
Watch.
Enjoy.