Over ons

Creative.
Capturing. Moving.
Sylvester.

Rewind.

Wat meer informatie over ons. Sylvester TV Video Events is het langst bestaande productiehuis van Vlaanderen, maar een looprekje hebben we voorlopig nog niet van doen. Het werd opgericht door Erik Hendriks en Geert Vanoverschelde, op een Sylvester-drink ergens ten lande, in het onvergetelijke 1993.

De drankjes waren toen bijzonder lekker, zo gaat het verhaal.

over ons

Play.

Soms worden we gewoon kinderlijk gelukkig van wat we doen. Neem nu de intrede van Sinterklaas. Duizenden kinderen doen fantaseren over voetstappen op het dak: is er iéts leuker? Films maken. Televisieprogramma’s creëren die tien snaren tegelijk raken. Events op poten zetten, mensen en bedrijven dichter bij elkaar brengen én doen groeien.

Fast Forward: over ons

Vandaag hebben we honderden programma’s en events op de teller staan. Gerealiseerd door fantastische teams die er op één of andere wonderlijke manier altijd in slagen om het idee dat u in uw hoofd hebt, om te toveren tot realiteit. Zélfs als het fictie is.

De uitvalsbasis: kantoren die een draaikolk zijn waarin goesting, schoonheid, respect, ambitie en durf over elkaar buitelen – met af en toe een flink stel cojones ertussendoor.

over ons

Work with us

Pause.

Het is elke dag een plezier om grootse dingen teweeg te brengen. De meest complexe projecten zo te organiseren zodat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Om de muren tussen televisie, video en events met de creatieve voorhamer aan diggelen te slaan. En daardoor resultaten te boeken die monden doen openvallen en pure magie creëren.

Daar zijn hippe termen voor, zoals cross-mediaal en multi-platform en live-communication. Maar onze cases zeggen meer dan 1.000 buzzwords.

But Never Stop.

Creëren, verzinnen, organiseren, delegeren, ontwikkelen, ontwerpen. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Het is het gaspedaal van ons bestaan en we hebben de stuurknuppel na 25 jaar nog altijd stevig vast.

Elk klein aspect van uw opdracht wordt door onze mensen in handen genomen. Van idee tot concept. Van logistiek tot productie. En daar zijn we trots op. Want controlefreaks? Ja, dat zijn we wel. Maar het resultaat is dan ook navenant.

Nood aan nog méér info over ons? Zet ons samen met u aan tafel: contacteer ons!

Leer meer over ons.