Sylvester
creates. captures.
moves. 

What we do.

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België. Maar een looprek hebben we bijlange nog niet vandoen. Daarvoor hebben we teveel jonge wolven met honger. En ervaren rotten met goesting. Een coronavirus kreeg en krijgt ons ook niet klein.

Want we zijn en blijven verliefd op tv, video en events. Zo van het type met klein vuurwerk. Want het zijn de knetterende details die het schoonste spektakel maken. Of het nu online, fysiek of hybride is, op straat of op de wei, via het kleine scherm of in de bioscoop. Voor honderdduizenden kijkers of tien van je gasten. Steeds grenzeloos creatief, figuurlijk én letterlijk, onder meer door onze virtuele event-locatie MEEPLE.

Iedereen kan verhalen vertellen. Maar ze zó vertellen dat ze onvergetelijk worden, daarvoor mag je ons contacteren.

Don't be shy, say hi.

"Storytellers zijn de beste luisteraars"
21 sept 2021

Storytelling is zo’n buzzword van dik 10 jaar geleden dat maar blijft de kop opsteken. En terecht. En hopelijk nog lang. Want hoewel ik niet hou van buzzwords - kunnen we aub de 'co-creatie sessie' gewoon terug een 'brainstorm' noemen? - vind ik het concept achter storytelling wel heel erg de moeite waard. Ik zou het zelfs een cruciale vaardigheid noemen die niet beperkt mag blijven tot de traditionele ‘verhalenvertellers’ zoals schrijvers en scenaristen. Denk maar aan mensen in het onderwijs, managers en… eventmanagers.

Lees meer
Sylvester

enkele klanten.

Sylvester

Feel.

Watch.

Enjoy.

Work with us