What we do.

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België. Maar een looprek hebben we bijlange nog niet vandoen. Daarvoor hebben we teveel jonge wolven met honger. En ervaren rotten met goesting. Een coronavirus kreeg en krijgt ons ook niet klein.

Want we zijn en blijven verliefd op tv, video en events. Zo van het type met klein vuurwerk. Want het zijn de knetterende details die het schoonste spektakel maken. Of het nu online, fysiek of hybride is, op straat of op de wei, via het kleine scherm of in de bioscoop. Voor honderdduizenden kijkers of tien van je gasten. Steeds grenzeloos creatief, figuurlijk én letterlijk, onder meer door onze virtuele event-locatie MEEPLE.

Iedereen kan verhalen vertellen. Maar ze zó vertellen dat ze onvergetelijk worden, daarvoor mag je ons contacteren.

Don't be shy, say hi.

"Let's Get Physical!"
09 feb 2022

De coronabarometer werd - eindelijk! - gelanceerd en dat heeft duidelijk een grote impact op de evenementensector. Want hoera-hoera, dankzij de kleurcodes wordt het makkelijker en duidelijker om te schakelen. Van zodra de huidige piek eindigt, gaan we over op code oranje en mogelijk zelfs geel. Kort samengevat: er kan weer veel, heel veel zelfs, en dat allemaal in een veilig kader. Tijd dus om rond de tafel te zitten over je volgende congres, productlancering, feest, personeels- of netwerkevent!

Lees meer
Sylvester

enkele klanten.

Sylvester

Feel.

Watch.

Enjoy.

Work with us