Eventsbureau in hart en ziel.

Waarom zou je genoegen nemen met het zoveelste voorspelbare event voor je bedrijf? Zo ’n tja-daar-kunnen-we-niet-omheen-even-praatje-maken-hapje-scoren-en-weer-naar-huis-gebeuren? Een doordacht event kan het hart van je organisatie luider doen slaan. Een springplank zijn naar een wij-tegen-de-wereld-gevoel dat het vuur bij je teams aanwakkert. Of een wervelende ervaring opleveren die je klanten of bezoekers een onvergetelijke herinnering bezorgt.

Sylvester is geen doorsnee eventbureau voor je personeelsfeest of bedrijfsevenement. Wij zijn opgegroeid in een wereld vol film en televisie. En dat levert unieke en originele ideeën op.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen.

Wij brengen een mix van interactieve concepten, show, audiovisuals en unieke decors. Als je dat wilt. Want een ‘gewoon’ informatief congres of een sprankelend nieuwjaarsevent, dat zetten we ook voor je op poten. Op maat gemaakt.

Het maakt ons trouwens niet uit of het een fysiek event, of een digitaal, of hybride evenement is. Sinds de lenige switch van fysiek naar digitaal die we met corona hebben gemaakt, heeft geen enkele vorm van evenement voor ons nog geheimen. Integendeel, we creëerden zelfs een eigen virtueel eventvenue-platform, onder de noemer MEEPLE.

Events die blijven nazinderen – helemaal volgens jouw smaak op touw gezet? ’t Zal wel zijn. Voor minder doen we het niet.

Klanten geven ons een score van

9.6/10

Bekijk de reviews op eventplanner.be

Case Studies