Klimaatconferentie Leuven

Klimaatconferentie leuven.

EERSTE KLIMAATCONTRACT VERANKERT DUURZAAMHEID IN HET HART VAN LEUVEN

Op 23 november 2023 vierde stad Leuven het eerste Leuvens Klimaatcontract, een cruciale stap op weg naar klimaatneutraliteit. Om deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, deden de Leuvenaars een beroep op Sylvester, voor de klimaatconferentie Leuven: een klimaatneutrale viering.

Dit historische moment vond plaats in de Leuvense concertzaal Het Depot, en onderstreepte het engagement van de stad Leuven en Leuven 2030 in hun streven naar klimaatneutraliteit. Het event symboliseerde de overhandiging van het Leuvens Klimaatcontract aan de Europese Commissie en bevestigde de actieve rol die Leuven wil spelen in het Europese initiatief “100 Climate-neutral and Smart Cities by 2030“.

INSPIRERENDE SPREKERS EN EEN MUZIKAAL KLIMAATCONTRACT

Enkele opmerkelijke sprekers deelden hun inzichten, terwijl een prachtig muzikaal intermezzo de betekenis van het Klimaatcontract om melodieuze wijze in de verf zette. De formele overhandiging van het Klimaatcontract aan Europa werd geleid door Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani, vergezeld door alle betrokken partners.

LOGISTIEK EN INHOUD klimaatconferentie leuven DOOR SYLVESTER

Sylvester was verantwoordelijk voor zowel de logistieke als inhoudelijke ondersteuning. Dankzij een gestroomlijnde organisatie en oog voor detail, zorgden we ervoor dat deze viering een unieke en duurzame ervaring werd voor alle aanwezigen. Zo benadrukte Sylvester de vastberadenheid van Leuven om een voorloper te zijn in de transitie naar een duurzamere toekomst. Een event om trots op te zijn.

Specifications

Klant
Stad Leuven
Type
Congressen & Seminaries, Evenementenvideo
Datum
23/11/2023
Klimaatconferentie Leuven
Klimaatconferentie Leuven
Klimaatconferentie Leuven
Klimaatconferentie Leuven
Klimaatconferentie Leuven
Klimaatconferentie Leuven

Ook op zoek naar een partner die je event op een duurzame manier kan leiden? Neem dan contact op via ons contactformulier, en we maken er samen een duurzaam pareltje van.

Benieuwd naar meer?