SDG-Forum

SDG-Forum 2023.

SYLVESTER ZORGT VOOR CO2-NEUTRAAL SDG-FORUM

Met het Sustainable Development Goals (SDG) Forum, organiseerde Sylvester een CO2-neutrale conferentie voor het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO), die plaatsvond op 19 oktober 2023 in Flagey, Brussel.

INSPIREREND BEGIN

Het SDG-Forum begon met een inspirerende plenaire sessie met vooraanstaande sprekers. Federaal minister voor Klimaat, Milieu en Duurzame Ontwikkeling Zakia Khattabi zette de toon met een krachtige openingsrede. Sprekers zoals Kees Klomp en Timothée Parrique, die live vanuit Zweden inbelde, brachten een boeiende dialoog op gang over sociaal ondernemen en duurzame degrowth.

EEN DIVERSE DAG VAN DUURZAAMHEID

De rest van de dag bestond uit 30 interessante workshops, die zich richtten op een breed publiek met een interesse in duurzaamheid. Deelnemers hadden de kans om te leren en mee te denken over maatschappelijke uitdagingen, en om hun stem te laten horen in een inclusieve setting. De afsluitende receptie bood de perfecte gelegenheid om de besproken onderwerpen verder uit te diepen, en om gewoon gezellig na te praten.

SYLVESTER’S DUURZAME AANPAK

Sylvester nam de volledige praktische organisatie van het SDG-Forum op zich. Dit omvatte contact met alle plenaire sprekers, workshopfacilitatoren en technische partners. Bovendien implementeerde Sylvester voor elk facet van dit event een innovatieve, duurzame aanpak. Dankzij minimalisering en compensatie van de CO2-uitstoot, zorgden we voor een CO2-neutraal SDG-Forum, helemaal in lijn met de Sustainable Development Goals.

Specifications

Klant
Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO)
Type
Aftermovie, Congressen & Seminaries, Testimonial
Datum
19/10/2023
SDG-Forum
SDG-Forum
SDG Forum
SDG-Forum
SDG-Forum

Ben je op zoek naar een partner voor een duurzame en inclusief event? Neem contact op via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?