Flanders International Business Awards

Flanders international business Awards.

FLANDERS INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS: EEN PRESTIGIEUS EVENT MADE BY SYLVESTER

Op 20 september 2023 organiseerde Sylvester de eerste editie van de Flanders International Business Awards in opdracht van Flanders Investment & Trade (FIT). Het werd een glansrijk event in het decor van de magnifieke Skyhall in Zaventem.

EEN AVOND VAN ERKENNING EN INNOVATIE

Met 850 prominente gasten uit de FIT-netwerk en stakeholders, was dit event een mijlpaal in de viering van zakelijk succes in Vlaanderen. De avond werd vakkundig gehost door Dorien Leyers, die het publiek vlotjes door een gevarieerde en inspirerende avond leidde.

INSPIRERENDE SPREKERS EN INTRIGERENDE TECHNOLOGIE

De gasten genoten van boeiende presentaties van FIT-CEO Joy Donné, Vlaams minister-president Jan Jambon, en technologie-attaché John Baekelmans. Een uniek hoogtepunt was de presentatie van een AI voice clone van Jan Jambon, een knap staaltje innovatie dat werd toegelicht door Hannah Patronoudis van NoComputer.

PRIJSUITREIKING EN MUZIKAAL INTERMEZZO

Maar het ging natuurlijk ook om de prijzen: de allereerste Flanders International Business Awards 2023. Deze prestigieuze awards werden uitgereikt in drie categorieën: Exporter of the Year, Investor of the Year, en Start-up of the Year. Alle genomineerden werden gepresenteerd met dynamische video’s, en de winnaars ontvingen een unieke trofee ontworpen door Studio Nedda. Tussen de presentaties door was er een hoogtechnologisch muzikaal intermezzo van top-drummer Michael Schack.

DE TOEKOMST VAN INNOVATIE

Een belangrijk moment was de aankondiging door Joy Donné van het nieuwe innovatieprogramma EntertainmentLAB, in samenwerking met Tomorrowland. Dit programma onderstreept de inzet van FIT voor het stimuleren van innovatie in de entertainmentindustrie. De avond sloot af met een netwerksessie, waar de deelnemers de kans kregen om meer te leren over de nieuwste technologieën en innovaties.

NO BUSINESS LIKE SYLVESTER BUSINESS

Sylvester heeft met de Flanders International Business Awards een nieuwe standaard gezet voor netwerkevenementen in Vlaanderen, waarbij zakelijke prestaties en innovaties in de schijnwerpers werden gezet.

Specifications

Klant
Flanders Investment & Trade
Type
Aftermovie, Bedrijfsevenement
Genre
Awardshow
Jaar
20/09/2023
Flanders International Business Awards
Flanders International Business Awards
Flanders International Business Awards

Ben je op zoek naar een partner om je volgende zakelijke evenement tot een geweldig succes te maken? Neem dan zeker contact op via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?