Foreign Investment Trophy 2022.

Op 22 maart zakten zo’n 140 ondernemers uit het internationale bedrijfsleven af naar Technopolis in Mechelen voor de jubileumeditie (happy 10th anniversary!) van de Foreign Investment Trophy. Voor de vormgeving en organisatie van die awardshow rekende FIT op evenementen- en productiehuis Sylvester!

FIT reikte drie awards uit aan buitenlandse bedrijven met opvallende investeringsprojecten: CNH won de Lifetime Achievement Trophy, de Newcomer of the Year Trophy werd uitgereikt aan Legend Biotech en Daikin Europe ging lopen met de Foreign Investment Trophy.

Deze laatste werd trouwens gekozen op basis van de punten van de jury, een stemronde vooraf op de website én een stemronde tijdens de ceremonie door de aanwezigen in de zaal. De andere genomineerde bedrijven die net naast de hoofdprijs grepen, gingen eveneens niet met lege handen naar huis. Een extra Lifetime Achievement Award ging naar Claire Tillekaerts. Zij is bezig aan haar laatste jaar als CEO van FIT en haar carrière en verdiensten werden letterlijk in de bloemetjes gezet.

De Britse Katrina Sichel praatte de show vlot aan mekaar en zorgde in haar geheel eigen stijl voor zowel spannende als grappige momenten. Niets dan uitgelaten blikken, inclusief die van minister-president Jan Jambon, die onder meer de Lifetime Achievement Trophy presenteerde.

Sylvester zorgde voor een professioneel team om de show boeiend en dynamisch te houden. Samen met de saxofonist – die de pannen van het dak speelde en op de juiste momenten de spanning opbouwde – deden ze Technopolis helemaal swingen. Het blijft tenslotte een feestelijke awardshow!

Technopolis kleurde die avond dan ook stijlvol knalgeel met wat zwarte toetsen. De bloemen, planten en de algemene look & feel van dit event vielen bij de klant erg in de smaak! Met heerlijke hapjes en een gezellig netwerkmoment – want dat mag gelukkig weer! – werd het event feestelijk afgesloten. 

Specifications

Klant
Flanders Investment & Trade
Type
Bedrijfsevenement
Personen
140
Jaar
2022