Jubileum evenement Exello.net

Jubileum evenement Exello.net.

Jubileum evenement Exello.net: feestelijk multi-event

Voor het Jubileum evenement Exello.net organiseerde Sylvester Events een indrukwekkend evenement dat het managementcongres combineerde met een viering en personeelsfeest in Double Tree by Hilton in Brussel.

EEN EVENEMENT MET IMPACT

Als vaste eventpartner van Exello.net sinds 2019, zette Sylvester Events zich in om een dynamisch en inspirerend congres te organiseren. Met 145 deelnemers was het een intieme, maar invloedrijke bijeenkomst, gericht op het thema “Making things happen”.

INNOVATIEVE SPREKERS EN INTERACTIEVE SESSIES

We brachten samen met Exello.net een reeks straffe keynotesprekers samen. Elk aspect van het evenement, inclusief de sessies met de sprekers, werd zorgvuldig gepland in overleg met de sprekers en de host, Wim De Vilder. Het draaiboek en het script werden op maat gemaakt om de boodschap effectief over te brengen.

EEN ENERGIEKE AFSLUITING

Het plenaire gedeelte van het Jubileum evenement Exello.net werd op een unieke wijze afgesloten door voorzitter Luc Jolie, gevolgd door een spectaculair optreden van eco-percussiegroep TrashBeatz. Hun performance, waarbij ze afvalmaterialen gebruikten om muziek te maken, was niet alleen vermakelijk maar ook helemaal in het thema van het event.

EEN DYNAMISCHE BEURSHAL

Sylvester nam ook de verantwoordelijkheid voor het partner-sponsorcontact, wat resulteerde in een levendige beurshal in de foyer van de locatie. Dit element van het evenement zorgde voor extra interactie en netwerkmogelijkheden voor de aanwezigen.

SUCCESVOLLE VIERING VAN TWEE DECENNIA

Met dit interactief jubileum toonde Sylvester hun capaciteit om een veelzijdig en gedenkwaardig event te organiseren. 25 jaar Exello.net werd op een passende wijze gevierd, met een succesvolle combinatie van inhoud, entertainment en networking.

Specifications

Klant
Exello.net
Type
Beurs, Personeelsevenement, Verjaardag
Jaar
18/10/2023
Jubileum evenement Exello.net
Jubileum evenement Exello.net
Jubileum evenement Exello.net

Zoek je een ervaren evenementenorganisatie voor je congres, viering of personeelsfeest? Neem dan contact op met Sylvester via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?