beeld van parlementszetel

Congressen en seminaries.

CONGRESsen ORGANISEREN: VERNIEUWEN OM TE BENIEUWEN

Een congres organiseren is een aanzienlijk werk. Uiteraard focust u zich met volle aandacht op het inhoudelijke luik. En presenteert u uw deelnemers een boeiende mengeling van topics en sprekers die aan de top staan in hun vakgebied.

Op hetzelfde moment houden we ons bij Sylvester met andere dingen bezig. Zoals: hoe organiseren we uw congres of seminarie zo, dat uw deelnemers er het maximale uithalen? Welk congresconcept past optimaal bij uw doelstellingen? En hoe zorgen we ervoor dat uw reputatie als organisator alle eer wordt aangedaan?

ORGANISATIE congressen en seminaries: VAN LOGISTIEK TOT TECHNIEK

Eerlijk: bij Sylvester lopen we in de voorhoede als het aankomt op vernieuwende vergaderconcepten en meetingformats. De organisatie van uw seminarie en congres moet dan ook écht juist zitten. We kiezen voor unieke opstellingen en formats die de aandacht grijpen, die vasthouden én interactie maximaliseren.

Daarnaast nemen we de complete praktische omkadering van uw seminarie- of congresorganisatie stevig vast. Daar hoort bij:

De lay-out van presentaties, video’s en opkomstbumpers – het coördineren en opmaken van de podiumregie – het coachen en begeleiden van sprekers – het organiseren en begeleiden van workshops en break-out sessies – het ontwikkelen van wervende trajecten – het ontwikkelen en beheren van eventwebsites – het ontwikkelen van netwerkingmodules – …

Sylvester organiseert jouw congressen en seminaries

“EEN EVENEMENT DAT IN ONS COLLECTIEF CM-GEHEUGEN GEGRIFT STAAT”

“Sylvester zorgde voor een onvergetelijk congres dat in het teken stond van onze CM-voorzitterswissel. Sylvester bedacht niet alleen een gepast concept maar zorgde ook voor de volledige uitvoering en begeleiding van dit congres in de twee landstalen. Naast het congres zorgde Sylvester ook voor pakkende ondersteuningsfilmpjes, live-captatie en de opbouw van de bijhorende beurs in de aanpalende ruimten. Ook een schitterende begeleiding en ondersteuning van de workshops nam Sylvester voor hun rekening.”

– Herman Janssens, Christelijke Mutualiteit

CONGRESsen en SEMINARIEs ORGANISEREN: EEN TECHNIEK OP ZICH

Om uw boodschap wervend over te brengen bij alle deelnemers, is er ook een flink staaltje technologie gemoeid met de organisatie van uw congres of seminarie. Gelukkig zijn we ook daar helemaal in thuis bij Sylvester.

Als we het hebben over technische ondersteuning, dan zien we geen detail over het hoofd.

Licht en geluid – projectie en mapping – captatie – simultaanvertalingen – livestreaming – congres-apps – virtual en augmented reality.

Sylvester organiseert jouw congres of seminarie

CONGRESsen en SEMINARIEs ORGANISEREN?

Met de expertise van Sylvester Events blijft uw boodschap hangen. Contacteer ons.