Sylvester organiseert Klanten- en VIP-events/ Sylvester organises Client- and VIP-events

Klanten- en VIP-events.

KLANTEN- EN VIP-EVENts: WE DO THINGS UNIQUELY

Klanten- en vip-events moeten op niets anders mikken dan de overtreffende trap.

Het is het op poten zetten van een onvergetelijke beleving die maandenlang blijft nazinderen. Het in de watten leggen van uw meest waardevolle connecties. Het aanbieden van een ervaring die niet licht vergeten wordt. En waardoor uw organisatie of bedrijf hoge ogen gooit.

Sylvester zet de V, de I én de P opnieuw centraal in VIP. Persoonlijke belevenissen op maat, waardoor uw deelnemers de hele avond lang voelen dat ze deel uitmaken van iets uitzonderlijks.

KLANTEN- en VIP-events ORGANISEREN MET SYLVESTER: ALS HET ECHT STRAK MAG ZITTEN

Verrassing is de moeder van de klantenrelaties. Dus zorgen we voor een ervaring die zijn gelijke niet kent. Uw klanten verdienen het beste. Een event dat tot in de puntjes geregeld is, op een locatie én met een invulling die niemand verwacht.

De basis van al dat lekkers: onze creatieve teams, die concepten uitdokteren die monden doen openvallen. Dan is het aan onze logistieke knapkoppen, die zelfs de meest onherbergzame locatie omtoveren tot een oase van comfort en beleving. En de mensen van de techniek zorgen voor licht, geluid en onweerstaanbare visuals, terwijl uw gasten de tijd van hun leven hebben.

Sylvester Events organiseert klanten- en VIP-events
Sylvester Events organiseert klanten- en VIP-events

“DE PERFECTE PARTNER VOOR EEN GESLAAGD KLANTENEVENEMENT”

“Sylvester bezorgde onze klanten een onvergetelijke dag bij de inhuldiging van onze nieuwe gebouwen in Evergem. Volledig op maat, met een sfeer die op ons lijf geschreven was en een professionele, tot in de puntjes voorbereiding van hun team hebben we meer dan 300 gasten verwelkomd op een prachtig tuinfeest naast ons gebouw. De dag verliep vlekkeloos! De klanten spreken vandaag nog over die prachtige dag!”

– Pascale Engelen, Anacura

Klanten- en VIP-EVENTS ORGANISEREN: HOSPITALITY ZOALS U HET NOG NOOIT ZAG

Sylvester zet hospitality-formules op touw die zelfs de meest doorgewinterde vip van z’n sokken blazen. Vergeet daarbij vooral de kant-en-klare hospitality events die ook het grote publiek bezoekt. Maar denk aan een combinatie van exclusieve locatie, special hosts en culinaire ontdekkingen die alle zintuigen op scherp zet.

Natuurlijk voorziet Sylvester ook de hele praktische omkadering: parking, grafische vormgeving, uitnodigingen, shuttles, afspraken met de locatie en het restaurant…

Tijd om uw topklanten of vips écht te verwennen? Kom eens praten met Sylvester voor de organisatie van uw vip- of klantenevent.

Klanten- en VIP-event laten organiseren?

Contacteer ons dan meteen!