Sylvester gaat Social/Sylvester goes social

Sylvester gaat Social.

Sylvester gaat social

Wij trekken voluit de Sylvester gaat social kaart en maakten al heel wat toffe video’s voor onze eigen sociale mediakanalen. 

Specifications

Klant
Sylvester
Type
Social Video
Jaar
2021
Jaar
2022

KMO van het jaar 

Sylvester werd bekroond met de ronkende titel KMO van het jaar Vlaams-Brabant en Brussel en dat mag gevierd worden! Vieren doen wij met een video natuurlijk, of wat had je gedacht!? En dus ging Sylvester gaat social again! Overwinningen van de daken schreeuwen is passé, sociale media is the way to go. En dat komt goed uit, want daar zijn we met ons jonge team specialist in. Onze werknemers vóór de camera slepen of zelfs de CEO doen dansen? Voor sociale media is niets te zot. 

Sinterklaas is in het land

De zomer van 2021 was er helaas één om niet snel te vergeten… Verschillende gebieden in Wallonië werden getroffen door zware overstromingen. Naar aanleiding van die ramp, wilden we ook met Sylvester ons steentje bijdragen. En het toeval wil dat wij héél goede vrienden zijn met de Goedheilige man himself. We hielpen Sinterklaas heel graag om de kinderen van een getroffen schooltje in Fraipont een mooi Sinterklaasfeest te bezorgen.

Een sociale video die de aandacht trekt 

Ons team van jonge wolven ademt zowat sociale media. En dat maakt dat video’s en content voor sociale media aanvoelen als een tweede natuur. 
Wil jij ook dat ze stoppen met scrollen bij een post over jouw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons via mail of stel ons jouw vraag via het contactformulier.

Benieuwd naar andere voorbeelden rond social video? Neem hier dan zeker een kijkje!