Commercial video Leer ID

LeerID: de promotie

Commercial video LeerID voor Onderwijs Vlaanderen

Leuvens communicatiebureau We Are Digital schoof ons de case van Onderwijs Vlaanderen voor. Onderwijs Vlaanderen behoort tot het Departement Onderwijs en Vorming. Het Departement staat de minister bij met beleidsondersteunende taken. De case? Een commercial video om de nieuwe digitale sleutel ‘LeerID’ in de kijker te zetten. Met het doelpubliek van leerkrachten, directie en ouders in ons achterhoofd, kozen we voor een cinematische aanpak. 

De boodschap in een jasje van metafoor 

Sleutels, sleutels en nog een sleutels. Met die briefing gingen we naarstig aan de slag om er een captiverende metafoor van te maken. We creërden een kleurrijke video waarin kinderen centraal staan. Een tiental kleine figurantjes gaf dan ook het beste van zichzelf voor dit toffe project. 

Commercial met een ziel

Het resultaat? Een commercial video LeerID met een sterk verhaal. Een verhaal dat tot leven komt in een filmische metafoor die tot de verbeelding spreekt. Niet zomaar een oppervlakkige reclameboodschap dus, integendeel. En om de leerID via verschillende kanalen bij het doelpubliek te krijgen, leverden we ook drie verschillende afgeleiden voor sociale media aan. Ben jij ook op zoek naar een originele manier om jouw product in de kijker te zetten? Neem dan zeker contact met ons via mail of stel ons jouw vraag via het contactformulier

Specifications

Type
Commercial video, Promotievideo
Jaar
Februari 2023
Commercial video LeerID
Commercial video Leer ID
Commercial video Leer ID

Niet alleen hadden we het genoegen om deze ‘commercial video LeerID’ mee te mogen ontwikkelen, we mochten hier ook korte afgeleiden voor sociale media voor maken. Take a look!

Benieuwd naar meer commercial video’s zoals deze? You can!