FTI Slotfestival

FTI slotfestival.

Innovatief Belevingspaleis tijdens FTI Slotfestival

In maart 2024 hebben Sylvester en Citycubes het Antwerps Sportpaleis omgetoverd tot een innovatief belevingspaleis voor het FTI Slotfestival. Dit event, met als thema ‘Welkom in de Doekomst’, trok ruim 33.000 bezoekers en bood een fascinerende inkijk in de toekomst van technologie en innovatie.

EEN UNIEKE SAMENWERKING MET EEN STERKE VISIE

Deze memorabele ervaring was het hoogtepunt van het 10-daagse FTI-festival, dat onder de bezielende leiding stond van festivaldirecteur Dries Mahieu en curator Bruno Schaubroek. Ondersteund door Vlaams minister-president Jan Jambon, was het doel van het festival om de kracht van Vlaamse innovatie en technologie in de kijker te plaatsen en toegankelijk te maken voor een breed publiek.

EEN VARIËTEIT AAN TALKS EN ACTIVATIES

Bezoekers werden getrakteerd op 28 inspirerende talks verdeeld over 8 sessies, waarbij uiteenlopende onderwerpen zoals sporttechnologie, ruimtevaart, klimaat, gezond leven, en de toepassing van AI in kunst en muziek aan bod kwamen. Deze sessies boden niet alleen waardevolle inzichten maar wekten ook de interesse van jongeren voor STEM-opleidingen.

TECH EN INNOVATIE TOEGANKELIJK GEMAAKT

Dankzij de gezamenlijke inspanningen van CityCubes en Sylvester werd het festival een toegankelijke en boeiende belevenis. Kinderen, studenten, tech-bedrijven, academici, en investeerders ontdekten de nieuwste ontwikkelingen en creativiteit binnen de sector, wat de deur opent naar toekomstige innovaties.

TROTS EN TEVREDENHEID BIJ DE ORGANISATOREN

Het succes van het event werd weerspiegeld in de trots en dankbaarheid van de organisatoren. Dieter Veulemans van CityCubes en Bart Fagard van Sylvester onderstreepten de impact van het festival en de tevredenheid over het bereikte resultaat. Het FTI-slotfestival bewees dat wanneer creativiteit, innovatie, en technologie samenkomen, het resultaat verbluffend is.

Specifications

Klant
Flanders Technology & Innovation
Type
Publieksevenement
Datum
23/03/2024
FTI Slotfestival
FTI Slotfestival
FTI Slotfestival
FTI Slotfestival
FTI Slotfestival

Zoek je een partner om ook jouw event om te toveren tot een onvergetelijke ervaring? Neem dan contact op via ons contactformulier. Samen creëren we innovatieve concepten die je publiek zullen boeien en inspireren.

Benieuwd naar meer?