Sylvester events organiseert publieksevenement/Sylvester events organises public event

publieksevenement.

PUBLIEKSEVENEMENT: CONCEPT, ORGANISATIE EN OPVOLGING

Sylvester zet niet alleen de bezoeker van uw publieksevenement, maar de hele massa in beweging. Al jarenlang spreken we tot de verbeelding van duizenden mensen tegelijk, met de organisatie van publieksevents in heel Vlaanderen.

U was er misschien wel bij, toen we op de achtergrond alles in goede – én veilige! – banen leidden. De Tall Ships Race in Antwerpen. De herdenking van WOI en de slag bij Passendale. De Vlaamse havendag. Het Bollekesfeest. De jaarlijkse intrede van Sinterklaas of Ketnet Freezz, waar duizenden kinderen zich de ziel uit het lijf speelden.

Achter de schermen hielden onze teams telkens de touwtjes strak in handen. En zorgden ze voor de uitvoering van elk klein aspect – van logistiek tot conceptuele verhalen.

MASSA-EVENT ORGANISEREN, GEEN JOB VOOR GEVOELIGE GEESTEN

Bij het organiseren van een publieksevent moet men rekening houden met honderden variabelen en factoren. Eerst en vooral: het moet boeiend en gezellig zijn. Dus nemen we het entertainmentluik op ons, met de organisatie van shows, theater, visuals en effecten.

Daarnaast is het logistieke luik van een massa-event een enorme uitdaging. Daarom steunt Sylvester op een gedreven netwerk van vrijwilligers en ervaren freelancers, die enthousiast hun schouders zetten onder uw publieksevenement.

Sylvester events organiseert publieksevenement/Sylvester events organises public event

VEILIGHEID: ESSENTIEEL VOOR UW PUBLIEKSEVENT

Ook veiligheid is een hoeksteen voor de organisatie van uw publieks- of massa-event. Naast onze knowhow om verrassend creatieve programma’s op poten te zetten, beschikken we ook over de kennis om ervoor te zorgen dat iedereen makkelijk en veilig het event kan bijwonen.

Onze oplossingen voor crowd control, veiligheid en mobiliteit zijn het sluitstuk van onze all-in aanpak voor uw publieksevent. Want de essentie blijft: uw publieksevenement moet zó goed georganiseerd zijn, dat het lijkt alsof alles vanzelf gaat.

Sylvester events organiseert publieksevenementen/Sylvester events organises public events

“BINNEN ERG KRAPPE DEADLINE TOCH VLEKKELOZE ORGANISATIE NEERGEZET”

“Wij hebben met Sylvester samengewerkt aan de opdracht ‘Ringdagen’: zes dagen waarop de ontwerpteams voor de overkapping van de Antwerpse ring in dialoog zijn gegaan met scholen, buurtbewoners, wijkorganisaties en burgerbewegingen. Sylvester heeft binnen een erg krappe deadline toch een vlekkeloze organisatie neergezet. Het hele team heeft in volle vakantieperiode bijzonder flexibel gereageerd op de verwachtingen en wensen van het uitgebreide projectteam. De Ringdagen zijn mede dankzij hun inzet professioneel verlopen. Het projectteam kon alle zorgen over de logistiek en de praktische organisatie aan de kant zetten en zich focussen op zijn core-business: de dialoog met inwoners van Antwerpen en Zwijndrecht. Dank voor de fijne samenwerking.”

– Karel Liebaers, Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Vlaamse Regering

VELE VOETEN, EEN GROTE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK?

Uw massa-event moet een schot in de roos zijn bij uw bezoekers. Maar met zoveel volk op de been, riskeert u ook een ferme ecologische voetafdruk. Doorheen de jaren werd duurzaamheid steeds meer een hot topic – en terecht.

Daarom integreren we oplossingen die de impact van uw event op de omgeving zo klein mogelijk houden. Die toveren we niet uit onze hoed. We zoeken en implementeren best practices die aansluiten bij uw specifieke event. Om zo de hoogst mogelijke graad van duurzaamheid te bereiken.

MASSA-EVENT OF PUBLIEKSEVENEMENT ORGANISEREN?

Geef ons een belletje.
Wij krijgen ook uw publiek in beweging.