Personeelsvergadering IDEWE

Verrassende Personeelsvergadering IDEWE.

EEN VERRASSENDE ALGEMENE PERSONEELSVERGADERING IDEWE

De Algemene Personeelsvergadering IDEWE vond plaats op op 2 juni 2023 in Auditorium 2000 en Hal 10 van Brussels Expo. Sylvester toverde deze locaties om tot een legendarisch filmdecor en een gezellig café, en bouwde zo een gezellige filmisch feestje voor 800 IDEWE’ers.

DYNAMISCHE DECORS EN EEN KOFFER VOL VERRASSINGEN

De medewerkers werden op de personeelsvergadering IDEWE vrolijk onthaald met een gevarieerde lunch, vol gezonde energie voor de plenaire sessies. Met als thema “Life is like a box of chocolates” – een Forrest Gump knipoog naar de onvoorspelbaarheid van het leven – werd het een event vol onverwachte wendingen. De eerste sessie werd gehouden op een set die de iconische scène uit Forrest Gump nabootste, compleet met het beroemde bankje en een koffer vol verrassingen. Host Olivier Schalbroeck kroop in twee verschillende rollen, en zorgde zo voor een komische toets. Na de pauze veranderde het decor in een gezellig IDEWE-Café, wat voor een ongedwongen en aangename sfeer zorgde.

BOEIENDE GESPREKKEN EN MUZIKALE BUMPERS

Informatieve babbels, muzikale bumpers en humoristische intermezzo’s zorgden voor een boeiende en entertainende namiddag. De vaste waarde van IDEWE, Ingrid De Witte, zette de  de nieuwste medewerkers in het zonnetje. Ze deelde ook zomerse kerstcadeaus uit, wat voor hilarische momenten zorgde.

WALKING DINNER EN PARTY VIBES

Na de plenaire sessies walking dinner, met overheerlijke gerechtjes en dito drankjes. En daarna kon het feestje echt beginnen! Een dj en live saxofonist zorgden voor dansende benen en fantastische ambiance. Een sfeervol einde van een geweldig event.

Specifications

Klant
IDEWE
Type
Personeelsevenement
Datum
02/06/2023
Personeelsvergadering IDEWE
Personeelsvergadering IDEWE
Personeelsvergadering IDEWE
Personeelsvergadering IDEWE
Personeelsvergadering IDEWE
Personeelsvergadering IDEWE

Wil je ook een creatief en sfeervol personeelsfeest? Neem dan contact op via ons contactformulier, en ‘we make it happen’ …

Benieuwd naar meer?