Heropening KMSKA de aftermovie/ Re-opening KMSKA the aftermovie

Heropening KMSKA.

heropening KMSKA de aftermovie

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen heropende afgelopen jaar nadat het museum maar liefst 10 jaar lang hermetisch afgesloten was voor het publiek. Dat vraagt natuurlijk om een feestelijke opening. En voor een goed feestje ben je bij Sylvester Events aan het goede adres. Het werd een spektakel van formaat, dat zorgvuldig door ons werd gecapteerd in een kleurrijke aftermovie. 

Een swingende video

Steltenlopers, muziekoptredens, speeches, spelende kinderen … onze camera’s zagen het allemaal. Als een swingende trapeze vliegt het beeld van het ene schouwspel in het andere. Want dat is ook het doel van deze aftermovie. De sfeer van een feestelijk en divers weekend weergeven in één video. Niet gemakkelijk, maar gelukkig wel één van onze sterkste kanten. 

Een aftermovie als blijvende herinnering 

Een goede aftermovie is zoals het perfecte souvenir: je event vliegt voorbij. Maar door er iets tastbaar van te maken, blijft de herinnering levendig. “Een beeld zegt meer dan duizend woorden” is misschien een cliché, maar ook clichés kunnen de nagel op de kop zijn. Want je kan er zoveel over vertellen als je wil, je had er gewoon bij moeten zijn. En dat is net de sterkte van een goede aftermovie: het geeft je het gevoel dat je alles mee kunt beleven. Ben jij ook op zoek naar het perfecte souvenir voor jouw legendarisch event? Neem dan zeker contact met ons via mail of stel ons jouw vraag via het contactformulier

Specifications

Klant
KMSKA
Type
Aftermovie
Jaar
2022
Heropening KMSKA de aftermovie/ Re-opening KMSKA the aftermovie
Heropening KMSKA de aftermovie/ Re-opening KMSKA the aftermovie
Heropening KMSKA de aftermovie/ Re-opening KMSKA the aftermovie

Naast heropening KMSKA de aftermovie hebben we nog tal van andere voorbeelden. Benieuwd naar meer? Dat kan zeker!