Band op weide VDAB Boechout

Vibe Festival.

Een uniek vdab personeelsfeest

25 mei kwamen 3.600 VDAB-werknemers samen op de Sfinks festivalwei in Boechout voor een uniek personeelsfeest: het VIBE-festival. Onder het motto “VDAB’ers In Beweging” – kortweg VIBE – werd er vrolijk op los gevibed, met muzikale acts, verrassende animaties en leuke attracties.

Op het VIBE Free Podium konden de VDAB’ers de collega’s verrassen met hun artistieke talenten. De Vibe Main Stage werd dan weer onveilig gemaakt door bekende muzikale toppers: Gene Thomas, Soulbrothers, Belle Perez, Jean Bosco Safari en Motown Supremacy zorgden er voor zomerse festival vibes. En wie meer zin had in vette beats, kon zijn hartje ophalen aan de DJ-Caravan.

De VDAB’ers die meer zin hadden in actie, konden zich uitleven op de botsauto’s of op The Beast, een beestig springkasteel met een hindernissenparcours.

Van al dat zingen, dansen, botsen en springen krijg je natuurlijk honger en dorst … En uiteraard konden onze vibers genieten van het betere festival food.

Ondertussen leukte een feestelijke fanfare de festivalweide op met old school muzikale vibes, en zorgden acteurs voor een komische vibe met humoristische acts.

Specifications

Klant
VDAB
Type
Aftermovie, Personeelsevenement
Genre
Festival
Personen
3600
Datum
26/05/2022
botsauto's op VDAB Personeelsfeest Boechout
Belle Perez VDAB Boechout
Weide van het event Boechout

Na afloop van het VDAB Personeelsfeest met naam VIBE-festival vertrokken er shuttlebussen naar alle uithoeken van Vlaanderen, om iedereen weer veilig thuis te brengen. Handig voor zij die een glaasje te veel op hadden, of voor zij die gewoon niet graag rijden.

In ’t kort: een fijne en feestelijke dag om de collega’s weer eens te ontmoeten na twee jaar zoom meetings. Op deze vibe kunnen de VDAB’ers vlotjes een jaartje verder surfen. Niet overtuigd? Check dan zeker de aftermovie van het VDAB personeelsfeest hieronder. Ook op zoek naar een organisator voor jouw personeelsfeest en aftermovie? Neem dan contact met ons op.