Zomer aan Zee Personeelsfeest

Zomer aan Zee personeelsfeest.

SYLVESTER ORGANISEERde Zomer aan Zee personeelsfeest voor Port of Antwerp-Bruges

Sylvester Events heeft het Zomer aan Zee Personeelsfeest voor Port of Antwerp-Bruges met verve georganiseerd: het werd een levendige viering van samenzijn en ontspanning voor het personeel van het havenbedrijf.

EEN STRALEND BEGIN VAN EEN NIEUWE PARTNERSCHAP

Het Zomer aan Zee Personeelsfeest, dat plaatsvond op 8 september 2023, was het eerste binnen de nieuwe raamovereenkomst met Port of Antwerp-Bruges. Sylvester had de eer om Zomer aan Zee voor Port of Antwerp-Bruges te organiseren op het parkingterrein van het Pierre Vandammehuis, waar 470 werknemers van de organisatie samenkwamen voor een avondje plezier en vertier.

EEN ZOMERSE SFEER MET DIVERSE ACTIVITEITEN

De gasten werden verwelkomd in een zomerse pop-upbar met een verfrissende mocktail, waarna ze deelnamen aan diverse activiteiten zoals petanque en kubb. Deze activiteiten, geleverd door Fou de Boules en Co-motion, stimuleerden de teamgeest en zorgden voor informele interactie onder collega’s.

CULINAIRE VERWENNERIJ EN MUZIKAAL GENOT

Het culinaire hoogtepunt van de avond was de walking dinner, een barbecue op OFYR-toestellen. De muzikale invulling bestond uit een live-act van BAM, een coverband met xylofoon, gevolgd door een swingend dansfeest met Miss Charlie als DJ, waar de POAB’ers hun dansbenen de vrije loop lieten.

EEN EVENT OM TE HERINNEREN

Sylvester heeft met Zomer aan Zee Personeelsfeest een inspirerend en onvergetelijk evenement neergezet, dat de verwachtingen van de klant overtrof. De combinatie van de perfecte locatie, innovatieve activiteiten, uitstekende catering en entertainment zorgde voor een fantastische avond voor alle deelnemers.

Specifications

Klant
Port of Antwerp-Bruges
Type
Personeelsevenement
Datum
08/09/2023
Zomer aan Zee Personeelsfeest
Zomer aan Zee Personeelsfeest
Zomer aan Zee Personeelsfeest
Zomer aan Zee Personeelsfeest

Ben je op zoek naar een creatief en ervaren productiehuis om je volgende personeelsfeest te organiseren? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier.

Benieuwd naar meer?