intrede van de Sint

Intrede van de Sint 2023.

SPECTACULAIRE INTREDE VAN DE SINT 2023 IN ANTWERPEN

Sylvester had de fantastische eer om voor de VRT de intrede van de Sint 2023 in Antwerpen in goede banen te leiden, een event dat elk jaar opnieuw jong en oud betovert. Ondanks het ‘slecht weer vandaag’ werd het een ongelofelijke dag vol vreugde en festiviteiten.

EEN FEESTELIJKE DAG VOL VERRASSINGEN

De komst van Sinterklaas en zijn kleurrijke gezelschap naar de kaaien van Antwerpen is een moment waar alle kinderharten sneller van gaan slaan. Dit jaar voegde Sylvester een extra dimensie toe aan deze belevenis met een extra podium op het Steenplein. Ramon Iglesias en Kneta Knieschijf zorgden voor muzikale animatie, terwijl de Sint na een korte speech vertrok met de stoet.

INNOVATIE EN INCLUSIVITEIT IN HET PIETENKORPS

Een opvallende vernieuwing dit jaar was de introductie van rolstoelpieten, een beslissing die met veel enthousiasme werd onthaald. Deze aanpassing onderstreepte het streven naar een stoet die representatief was voor iedereen, met oog voor diversiteit en inclusiviteit.

JONG EN OUD TROTSEERT DE REGEN MET EEN GLIMLACH

Hoewel het de natste editie in jaren was, lieten de vele aanwezigen hun pret niet bederven. De 15.000 bezoekers, gewapend met paraplu’s en regenjassen, genoten met volle teugen van het spektakel. Hun aanstekelijke enthousiasme bewees dat het jaarlijkse weerzien van de Sint zich niet laat intomen door slecht weer.

EEN ONVERGETELIJKE INTREDE

De intrede van de Sint in Antwerpen blijft een uniek en hartverwarmend event. Al meer dan 30 jaar staat Sylvester aan de zijde van de Sint, en we zijn enorm vereerd dat Sinterklaas in ons blijft geloven. De succesvolle organisatie van dit publieksevent bewijst dat we, met een steeds diverser publiek, toch samen genieten van samenhorigheid en blijdschap.

En oh ja: er waren dit jaar opnieuw geen stoute kinderen bij.

Specifications

Klant
VRT
Type
Publieksevenement, Televisieproductie
Datum
18/11/2023
intrede van de sint 2023
intrede van de sint 2023
intrede van de sint 2023
intrede van de sint 2023
intrede van de sint 2023
intrede van de sint 2023

Wil je ook een publieksevent zoals de intrede van de Sint 2023 organiseren dat iedereen bijblijft? Neem dan contact op via ons contactformulier. Samen creëren we onvergetelijke momenten!

Benieuwd naar meer?