Videopacks

Videopacks

Sylvester VideoPacks: voor een audiovisuele ervaring die blijft hangen

Wat mag je verwachten van onze videopacks?

Ben jij klaar om de spotlight te stelen, maar weet je niet waar te beginnen als het op videocontent aankomt? Onze videopacks bestaan uit straffe video’s aan een helder budget en een kwalitatief resultaat waarmee we je graag van je sokken blazen. Jij weet van tevoren wat je krijgt en welke kosten eraan verbonden zijn. 

En wij? Wij nemen jou en je gasten mee op een audiovisueel avontuur. Wij zijn jouw copiloten, jouw partners in het creëren van unieke ervaringen. Wij brengen jouw unieke verhaal tot leven op een manier die blijft hangen.

Kunnen we je zo enthousiast maken?

Onze videopacks, dat is steengoede videocontent voor een duidelijke prijs. Ons videoteam neemt al je zorgen weg en neemt de hele productie in handen – van concept tot eindproduct. Je kan erop vertrouwen dat Sylvester een mooi afgewerkt pakket aanlevert in je eigen huisstijl met de creativiteit, efficiënte werkwijze en kwaliteit die je van ons gewend bent. 

Geen gedoe, alleen resultaten die raken!

Ontdek hieronder onze videopacks

Event Packs

Event Pack+

Kan jouw evenement nét dat tikkeltje meer gebruiken?

Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met het Event Pack+ pakket krijg je niet alleen een topfotograaf die alle memorabele momenten vastlegt in hoge resolutie. 

Je krijgt er ook een handige AI-tool bovenop waarbij bezoekers alle foto’s met zichzelf erop in een oogwenk opzoeken. Zo maak jij het ze nóg gemakkelijker om achteraf over jouw event te posten, en zo een ambassadeur voor jouw merk te worden.  

Tot slot leveren wij een uitgebreidere aftermovie aan waarin we enthousiaste aanwezigen aan het woord laten om hun hoogtepunten over het evenement te delen. Ook testimonials zijn een geweldige manier om jouw bezoekers als ambassadeurs in te zetten. 

Klaar om jouw event in de kijker te zetten?

Contacteer ons en we maken er een memorabele ervaring van!

Social Pack

Blaas je socials nieuw leven in.

Stuur ons een berichtje om jouw video avontuur te starten.

Corporate Pack

corporate pack

Heb je een verhaal dat schreeuwt om verteld te worden? Een visie die smeekt om gedeeld te worden? Een connectie die wacht om gemaakt te worden? Zonder een pakkende bedrijfsvideo blijven jouw boodschappen slechts woorden op een pagina.

Bij Sylvester begrijpen we dat een bedrijfsvideo meer is dan alleen een kostenpost; het is een investering die jouw merk tot leven brengt. Met onze strategische finesse en creatieve flair transformeren we jouw verhaal tot een visueel pareltje dat de harten van jouw klanten verovert.

We stoppen niet bij het produceren van de video. We helpen je ook bij het verspreiden ervan, zodat jouw content de juiste mensen op het juiste moment bereikt. We beloven je dus niet alleen een mooie video, maar ook een strategische aanpak om het maximale uit je investering te halen.

Geef jouw video de hollywood-behandeling die het verdient.

Stuur ons een berichtje om jouw video-avontuur te starten.