Sylvester TV maakt bedrijfsvideo/Sylvester TV makes corporate video

Bedrijfsvideo.

BEDRIJFSVIDEO? SMILE! YOU’RE ON CORPORATE CAMERA

Toegegeven: bedrijfsfilm klinkt niet erg sexy, toch? Maar ga met de juiste mensen rond de tafel zitten en u weet niet wat u ziet.

Onze teams zijn geworteld in de wereld van film en televisie. En dat levert adembenemende resultaten op. U weet wat u wilt voor uw bedrijfsfilm? Perfect. Dan zetten we samen uw ideeën op scherp. Maar ook als u alleen een vaag concept hebt, schuren en schaven we bij tot elk detail klopt. 

BEDRIJFSVIDEO MAKEN: WAAR GAAT DAT EINDIGEN?

Sylvester heeft de knowhow, de organisatie én de creativiteit in huis om uw bedrijf op de kaart te zetten. Zakelijk in beeld gebracht met een oogstrelende production value. Of eigenzinnig en out-of-the-box, geïnjecteerd met een straffe portie karakter en je ne sais quoi.

Grenzen? Die zijn er niet meteen. Onze wendbare, dynamische structuur haalt het maximum uit uw idee én uw budget. Hoe groot of klein u uw productvideo, productvoorstelling, bedrijfspresentatie of corporate video ook ziet, onze mensen passen zich aan. We zetten ons statief met plezier in uw bureau. Maar we vliegen u ook over de Noorse Fjorden in een gammele zeppelin, als het moet.

Sylvester TV maakt Bedrijfsvideo's/ Sylvester TV makes corporate videos

BEDRIJFSFILM LATEN PRODUCEREN: HOE WERKT DAT?

Zo veelzijdig de mogelijkheden, zo eenduidig onze aanpak. Natuurlijk stemmen we onze productie af op uw strategie en budget. Maar de structuur blijft vaak dezelfde. Lekker voorspelbaar, helder voor iedereen.

U belt ons op om uw bedrijfsfilm of corporate video te maken. En wat gebeurt er dan?

Sylvester TV maakt Bedrijfsvideo's/ Sylvester TV makes corporate videos

1. U brieft ons. Vertel ons alles over het doel van de video, welke inhoud u wilt overbrengen, of het kadert in een bredere strategie en via welke media u wilt lanceren. Welke sfeer hebt u voor ogen? Wie zal ernaar kijken? Wat is uw budget? Welk format hebt u in gedachten?

2. Wij zijn eerlijk. U krijg feedback van doorgewinterde televisiemakers met een neus voor schoonheid én doeltreffendheid. Daar kunt u wat mee.

3. U ontvangt een voorstel. We leggen het mogelijke productieproces aan u uit, bepalen het meest haalbare budget en schetsen de scenario’s.

4. Produceren maar! De Sylvester-machine loopt zich warm en produceert de afgesproken bedrijfsvideo, mooi volgens schema, knap binnen het afgesproken budget.

5. U kijkt. Wikt en weegt. En vooral: u geeft uw ongezouten mening. Zodat wij kunnen aanpassen waar nodig.

6. De finale visie! Het eindresultaat wordt samen met u overlopen en bekeken. We debriefen u over het uiteindelijke resultaat en alle technische formaliteiten. En u wandelt naar huis met een bedrijfsvideo die potten zal breken.

Bedrijfsfilm laten maken door een productiehuis dat elke pixel van het beeldscherm in de vingers heeft? Goeie keuze. Contacteer ons hier.