Sylvester TV maakt social video/Sylvester TV makes social video

Social Media video.

SOCIAL media VIDEOMARKETING: WHEN EXPERIENCE MEETS THE NEW

Social videomarketing is een relatief nieuw beestje. Eentje dat we als ancien onder de productiehuizen met plezier hebben geadopteerd. Want de gouden televisieregels die van toepassing zijn op succesvolle social media video’s, zijn niet te tellen.

Een briljant scenario ontwikkelen, een frisse beeldtaal neerzetten, kleurrijke animaties produceren én mensen op het tipje van hun stoel brengen met de juiste boodschap – dat is nu eenmaal onze stiel. Ook op social media.

WIJ ADEMEN SOCIAL VIDEO MARKETING

De jonge – en toegegeven, óók de minder jonge – wolven in onze teams ademen social media. En creëren Facebookvideo’s en Instagramvideo’s die de juiste buzz creëren bij uw doelgroep, volgers en fans.

Optelsom: 25 jaar ervaring in spetterende televisie + een passie voor new media = een social video marketingstrategie die doel treft. U gaat in zee met een flexibel team dat de vinger strak aan de pols houdt op het gebied van innovaties én doelgroepen. En creativiteit koppelt aan technisch vernuft – zélfs met een beperkt budget.

Social media video

SOCIAL VIDEO DOOR SYLVESTER: WAT ZOAL?

Elk medium heeft z’n eigen vereisten. Waar wij voor zorgen, is dat het plaatje klopt. Op welke social media u uw video ook wilt lanceren, het team van Sylvester mikt op maximaal effect.

Facebookvideo’s – Instagramvideo’s – YouTube-video’s – LinkedIn-video’s – Snapchat-video’s – Twittervideo’s – Videoblogs – Vlogs – TikTokvideo’s.

Sylvester maakt video's voor sociale media

PUNTIG EN TO THE POINT

Een scenario voor een geslaagde social media video heeft z’n eigen vereisten. De filmpjes die zoveel gedeeld worden online, moeten iets te vertellen hebben. Ze mogen niet te lang duren én moeten een interessante pun hebben. Kortom, een social media video maken ziét er misschien makkelijk uit. Het is het niet.

Sylvester ontwikkelt snedige video’s die meteen de aandacht vangen – zonder de boodschap uit het oog te verliezen. Fun voor de fun kan dan wel lachen zijn, maar het effect komt altijd op de eerste plaats. Voor premium resultaat bewandelen we graag een traject met onze klant. Zodat het verhaal écht verteld kan worden. En uw followers geboeid blijven meeleven.

GET SOCIAL. GET IN TOUCH.

Contacteer Sylvester meteen.