Organon Personeelsfeest

Organon personeelsfeest.

‘YOU ARE GOLD’: ORGANON personeelsfeest

Sylvester zorgde op 16 september 2023 voor het Organon Personeelsfeest. In de AED Studios in Lint werden alle Organon werknemers verrast met een schitterende party, als erkenning voor hun inzet en bijdrage aan de gezondheid van alle vrouwen wereldwijd.

GOUD, GLITTER & GLAMOUR

Met het thema ‘You Are Gold’ was het hele Organon personeelsfeest gewijd aan de waardering voor het fantastische werk van het Organon personeel. Sylvester transformeerde de zaal in een stralend gouden balzaal – glitter & glamour ‘all over the place’.

HUMOR, MUZIEK & ONTSPANNING

Na een enthousiaste ontvangst door CEO François Marivoet en een komische video met host Riadh Bahri in de hoofdrol, barstte het feest los met een DJ-set die de sfeer er meteen inbracht. Wie de dansbeentjes even wou laten rusten kon terecht bij een silent disco karaoke, een photobooth of een make-up booth voor een extra gouden touch, met zelfs een exclusieve gouden Organon-tattoo. De gezellige loungehoekjes boden dan weer de ideale plek voor een rustig gesprek.

FEEST, SOKKEN & SNOEP

DJ’s Viktor Verhulst en Kobe Ilsen zorgden voor een energiek hoogtepunt van de avond. De Organon mensen ontpopten zich tot echte feestbeesten en het dak ging eraf! Aan het einde van de avond ontvingen de gasten exclusieve Organon sokken, en voor de verantwoorde chauffeurs waren er ook gepersonaliseerde snoepjes voorzien. Dankzij Sylvester genoot iedereen van een Organongelofelijk feest!

Specifications

Klant
Organon
Type
Personeelsevenement, Verjaardag
Datum
16/09/2023
Organon Personeelsfeest
Organon Personeelsfeest
Organon Personeelsfeest
Organon Personeelsfeest
Organon Personeelsfeest

Wil je ook een schitterend personeelsfeest met een glamoureuze Sylvester touch? Neem dan contact op via ons contactformulier!

Benieuwd naar meer?