Directiecongres 2023

GO! Directiecongres 2023: Wendkracht 10

GO! Directiecongres 2023: Wendkracht 10

In samenwerking met het Gemeenschapsonderwijs Vlaanderen (GO!) heeft Sylvester een indrukwekkend congres georganiseerd voor directieleden van Vlaamse GO!-scholen. Het evenement vond plaats in het ICC in Gent en mocht maar liefst 620 deelnemers verwelkomen. Er werd ook een krachtige naam op het geheel geplakt: “Wendkracht 10”, met een knipoog naar het algemene thema “wendkracht”.

Een dag uit het leven van…

Sylvester speelde een cruciale rol in de algemene organisatie van het Go! Directiecongres 2023, van registratie tot check-in en van catering tot logistiek. Tijdens de plenaire sessie zorgde Sylvester voor een leuke act, waarbij twee acteurs de rol van old school directeuren vertolkten.

Naarmate de dag vorderde, maakten de acteurs kennis met de struggles van moderne directieleden die aanwezig waren in het publiek. Daarnaast voerden ze een interactieve sketch op waarin ze “een dag uit het leven van een directeur” naspeelden, en waarbij de deelnemers de act konden sturen door te rinkelen met een fietsbel of te toeteren met een toeter.

Wie heb ik aan de lijn? Hallo? Hallo?

Na de plenaire sessie volgden breakouts die werden ingevuld door het GO! zelf. Tijdens de pauzes werden er rode telefoons in de cateringruimte geplaatst. Op onregelmatige momenten rinkelde de telefoon en moesten deelnemers opnemen. Aan de andere kant van de lijn gaven de old school directeuren complimenten aan de opnemer, wat zorgde voor een verrassend en energieboostend element tijdens de pauzes.

Een interactief event dat smaakt naar meer

Alles bij elkaar was het “GO! Directiecongres 2023” een inspirerend en interactief evenement dat ongetwijfeld nog lang zal bijblijven nazinderen. Sylvester en GO! hebben samengewerkt om een unieke ervaring te creëren voor alle aanwezigen.

Specifications

Type
Congressen & Seminaries
Datum
15/03/2024
Directiecongres 2023
Directiecongres 2023
Directiecongres 2023
Directiecongres 2023

Op zoek naar deskundige hulp voor het organiseren van jouw volgende congres? Laat ons weten hoe we je kunnen helpen door je gegevens achter te laten op ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?