25 jaar EMMAÜS

25 jaar emmaüs.

SYLVESTER VIERT 25 JAAR EMMAÜS MET EEN ONVERGETELIJK PERSONEELSFEEST

In november 2023 vierde Sylvester 25 jaar Emmaüs met een spectaculair feestweekend op Recreatiedomein De Schorre in Boom. Een feestelijk eerbetoon aan de toewijding en het harde werk van alle Emmaüs-medewerkers.

EEN FEESTELIJK WEEKEND VOL BELEVING

Gedurende twee dagen werden 4500 gasten – Emmaüs-medewerkers en hun gezinnen – ondergedompeld in een wereld van muziek, animaties, en culinaire verwennerij. Sylvester transformeerde het Vlinderplein tot een magische plek met idyllische verlichting en avondentertainment, speciaal ontworpen om zowel volwassenen als kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden.

EEN PERSOONLIJKE TOUCH DOOR VERHALEN EN VLOGS

In de aanloop naar 25 jaar Emmaüs werd een uniek communicatietraject uitgerold, bestaande uit vijf inspirerende vlogs opgenomen op verschillende Emmaüs-locaties. Deze video’s gaven een inkijk in de dagelijkse inspanningen van het Emmaüs-team, waardoor de verbondenheid binnen de organisatie versterkt werd.

ZORGELOOS GENIETEN DANKZIJ GESTROOMLIJNDE LOGISTIEK

Dankzij een efficiënte online inschrijvingsmodule, een ticketingsysteem en een duidelijk parkeerplan, raakten alle festivalgangers moeiteloos ter plaatse. De heldere communicatie en bewegwijzering zorgden ervoor dat iedereen makkelijk hun weg vond en volop kon genieten van de sfeer, de activiteiten en het samenzijn.

LOVENDE REACTIES EN ONVERGETELIJKE HERINNERINGEN

Het feestweekend voor Emmaüs was een daverend succes. Zowel ouders als kinderen hadden moeite met vertrekken, en hun unaniem lovende reacties waren de kers op de taart. Het event liet een blijvende indruk na en bevestigde opnieuw de kracht van samenkomst, viering en waardering.

Sylvester is trots op de realisatie van dit grootse personeelsfeest dat perfect de geest van Emmaüs weerspiegelde. Als de Emmaüs-medewerkers dag in dag uit voor anderen zorgen, dan zorgen wij graag voor hen.

Specifications

Klant
Emmaüs
Type
Bedrijfsevenement, Verjaardag
Datum
11/11/2023
25 jaar EMMAÜS
25 jaar EMMAÜS
25 jaar EMMAÜS
25 jaar EMMAÜS
25 jaar EMMAÜS

Winnaar award op video experience day in de categorie employer branding & recruitment

Wij zijn trots om aan te kondigen dat onze video van Emmaüs op de Video Experience Day de award heeft gewonnen in de categorie Employer Branding & Recruitment! Dat we supertrots zijn is een understatement.

Deze erkenning is een eerbetoon aan de inspirerende vlogserie voor 25 jaar Emmaüs, waarvan het authentiek, hartverwarmend en eerlijke verhaal van Tanne de jury is bijgebleven. Als haar vrolijke zelf deelt Tanne haar passie voor haar werk als poetsvrouw bij Monnikenheide-Spectrum.

De jury was onder de indruk van de blijvende impact van onze video, die warmte, authenticiteit en menselijkheid uitstraalt. Bekijk de winnende video hieronder!

Ben je op zoek naar een groots personeelsfeest of jubileumviering? Neem dan zeker contact op via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?