sportjuwelen 2023

Vlaamse Sportjuwelen.

SYLVESTER BRENGT PARIJS NAAR BRUSSEL VOOR DE VLAAMSE SPORTJUWELEN

Sylvester creëerde voor Sport Vlaanderen een sfeervolle avond vol topsport en triomf tijdens de uitreiking van de Vlaamse Sportjuwelen, op 14 december 2023 in Docks Dome Brussel. Met als thema VIP2024 – Vlamingen In Parijs werd er vooruitgeblikt naar de Olympische Spelen in Parijs.

EEN SFEERVOL MINI-PARIJS

De gasten werden ondergedompeld in Parijse sferen, compleet met een stadspark, fontein, straatverlichting, Franse chansons en zelfs een replica van de Eiffeltoren. Een accordeonist en een karikaturist zorgden voor extra sfeer, waardoor alle aanwezigen zich aan de Montmartre waanden.

VERMAAK EN VERRASSINGEN

De avond werd met Franse flair gepresenteerd door Maarten Vangramberen en Linde Merckpoel, die het publiek vanaf een bootje op het podium en een typisch Parijs bankje meetrokken in het Parijse avontuur. Een humoristisch hoogtepunt was het moment waarop de hosts – en minister Ben Weyts! – als karikatuur werden nagetekend, wat voor hilariteit in de zaal zorgde.

EEN AVOND VOL EERBETOON

Maar het draaide natuurlijk vooral om de awards. De uitreiking van de Vlaamse Sportjuwelen eerde de toewijding en prestaties van Vlaanderens beste sporters en hun entourage, met een blik op de aankomende Olympische Spelen. Wielrenster Lotte Kopecky schoot uiteindelijk de hoofdvogel af: zij won het Vlaams Sportjuweel voor de Beste Topsportprestatie van 2023. Naast de awards waren er ook gesprekken, video’s, en zelfs een live demo van enkele jonge skateboarders. Deze afwisseling zorgde ervoor dat de show voorbijvloog.

CULINAIR MET PARIJSE FLAIR

Na de ceremonie konden gasten genieten van een voortreffelijke catering, volledig in het Parijse thema. Drankjes werden geserveerd onder een miniatuur Eiffeltoren, waardoor de avond een mini-citytrip werd.

EEN ONVERGETELIJKE CITYTRIP

De Vlaamse Sportjuwelen 2023 waren niet alleen een eerbetoon aan onze sportieve uitblinkers, maar ook een viering van de Vlaamse topsportcultuur. Sylvester is trots op de realisatie van deze sfeervolle en thematische show die de gasten een korte, maar memorabele trip naar Parijs bood.

Specifications

Klant
Sport Vlaanderen
Type
Awardshow
Datum
14/12/2023
sportjuwelen 2023
sportjuwelen 2023

Wil je ook graag een sfeervolle awardshow? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?