The Tall Ships Races Antwerp.

The Tall Ships Races Antwerp.

The Tall Ships Races zijn een gerenommeerde internationale zeilwedstrijd, georganiseerd door Sail Training International. Centraal staan de majestueuze schepen, ook de kathedralen van de zee genoemd, die aan wal liggen en bemand worden door 4.000 jongeren en 400 officieren met 30 verschillende nationaliteiten.

Op de wandelboulevard, van het Steenplein tot de Rijnkaai, kan er vier dagen lang van de schepen worden genoten. Als slot van het evenement starten de mooiste en grootste zeilschepen ter wereld aan de Scheldekaaien en in de omgeving van ‘t Eilandje met een indrukwekkende sail out – een race naar het zuiden. Daarnaast is dit evenement een drie dagen durend feest met parades en concerten, tal van vaste en mobiele animatie en een uitgebreid en origineel aanbod aan publiekscatering. Kortom: een viering van de scheepvaart en Antwerpen als stad aan de stroom.

Een event van dergelijke omvang organiseren is een huzarenwerk, waarvoor de meest uiteenlopende expertises moeten worden samengebracht. Met behulp van ons uitgebreide team en onze jarenlange ervaring slaagden we erin de twee meest recente edities volledig op poten te zetten.

Bij de laatste editie zelfs met een uitmuntende tevredenheidsscore van deelnemers en publiek.

Specifications

Klant
Stad Antwerpen
Type
Publieksevenement