Siemens DI Reconnect – It’s been a long time.

“Blijf in uw kot” zeiden ze eerst. En daarna was het toverwoord “telewerken”. Allemaal goed en wel, maar bij Siemens Digital Industries begonnen ze mekaar toch wel stevig te missen… En dus zodra het weer kon en mocht, schakelden zij Sylvester in om een geweldig reconnect event te organiseren.

Plaats van dit hartelijk herontmoetingsfeest? Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dat van Music for Life een paar jaar geleden? Yup! That’s it!

Het doel van het evenement was even eenvoudig als hartverwarmend : opnieuw met z’n 300 samenkomen, mekaar eindelijk nog eens écht in de ogen kijken, teambuilding, plezier maken, lekker eten en … dansen!

De gasten waren unaniem enthousiast over dit prachtige event dat met veel zorg door onze toppers van het event team in mekaar was gestoken. Het begon met het scouten van de geknipte locatie, zodra die er was volgde er een heel leuk en creatief voortraject dat iedereen warm maakte voor de grote dag.

Op vrijdag 15 oktober was het dan zover : het was een stralende nazomerdag en alles was tiptop in orde : de deelnemers werden in teams verdeeld en kregen een aantal toffe uitdagingen en games voorgeschoteld, een reeks foodtrucks zorgde voor lekkere hapjes en ’s avonds zorgde coverband Soulbrothers gevolgd door de silent disco voor swingende collega’s en een absolute topsfeer.

Reconnecten was nog nooit zo fijn!

Specifications

Klant
Siemens Digital Industries
Type
Personeelsevenement
Personen
300
Jaar
2021