personages bioscoop

Première sintfilm “Sinterklaas en Koning Kabberdas”.

Hoera! Sylvester heeft een nieuwe bioscoopfilm gemaakt : Sinterklaas en Koning Kabberdas. Dat verdient een feestelijke première! Gelukkig kond Kinepolis Antwerpen en de collega’s van Sylvester TV daarvoor rekenen op de collega’s van Sylvester Events.

Op zondag 24 oktober 2021 kon Sylvester en Ketnet eindelijk met heel veel trots het nieuwe avontuur van de Goedheilig Man aan de wereld tonen.

Het werd filmpremière zoals Sinterklaas ze het liefst heeft : met al zijn beste vrienden er bij én met honderden enthousiaste kinderen en hun mama’s en papa’s.

Die vrienden dat zijn natuurljk Zwarte Piet, Conchita, Palomita, de professor, Ramon, Kneta Knieschijf, de stafhouder enzoverder.

De geur van snoep, speculoos en marsepein lokte je al vanop de ring van Antwerpen tot in Kinepolis. Voeg daar nog een pannenkoeken, frietjes een ballonkunstenaar én een tattoo workshop bij en je begrijpt dat er op deze première alleen maar gelukkige kinderen waren…

Zoals het hoort op een filmpremière was er niet alleen heel veel schoon volk, maar ook heel wat bekend volk, en soms ging die beschrijving zelfs voor beide op, denk maar aan kanjers zoals Wim Opbrouck, Bart Peeters, Stijn Coninx, Hugo Matthysen, Evelien Bosmans, Els Dottermans, Tine en Pieter Embrechts, Jonas Van Thielen, Bart Hollanders, Bruno Vanden Broecke, Clara Cleymans, enz.

Nog meer kopjes kijken? Dat kan zeker! Check dit artikel maar eens om te zien welke BV’s en hun kids nog allemaal voor de lens van de HLN reporter passeerden en poseerden op onze rode Sint loper!

Specifications

Type
Televisieproductie
Personen
2500
Jaar
2021