PMV Nieuwjaarsreceptie.

GESLAAGDE PMV NIEUWJAARSRECEPTIE

In januari 2024 zette Sylvester voor PMV, Participatiemaatschappij Vlaanderen, een succesvolle Nieuwjaarsreceptie op touw in Docks Dome Brussel. Dit exclusieve event bood een platform voor stakeholders uit diverse sectoren om te netwerken en om vooruit te blikken op de toekomstplannen van PMV.

EEN STRATEGISCH NETWERKEVENT

De PMV Nieuwjaarsreceptie is een jaarlijks hoogtepunt en trok sleutelfiguren aan zoals voogdijministers, parlementsleden, middenstandsorganisaties, bankiers, venture capitalists, en topmanagers.

Het event was niet alleen een kans om te netwerken, maar ook om inspirerende speeches van de CEO en de voorzitter van PMV te horen over de ambitieuze toekomstvisie van de organisatie.

De kunst van aandacht

Zowel het netwerken als de presentaties vonden plaats in dezelfde ruimte, waar zo’n 1000 deelnemers samenkwamen. Door de lichten in de zaal op de juiste momenten te doven, de muziek zachter te zetten en een visuele aftelklok in te stellen, trok Sylvester op een geslaagde manier de aandacht van de aanwezigen voor de speeches. Daarnaast zorgde een gebalanceerde afwisseling tussen sfeervolle video’s en live toespraken ervoor dat het publiek geboeid bleef.

INNOVATIEVE REGISTRATIE EN BADGEPRINTING

Sylvester nam de praktische organisatie van het event op zich met een geavanceerd systeem om badges ter plaatse te printen. Dit zorgde voor een vlotte check-in, waarbij ook het registratieformulier, de opvolging van inschrijvingen, en het versturen van mails professioneel werden afgehandeld.

LOKALE ONDERNEMERS IN DE SCHIJNWERPERS

Een uniek aspect van deze receptie was de presentatie van PMV’s portefeuillebedrijven. Ondernemingen zoals Antwerpse Brouw Compagnie, Balls & Glory, Filoes, Gimber, Ritchie, Thrive, en Van Bulck kregen de kans om zichzelf en hun producten voor te stellen aan de aanwezige stakeholders. Deze standjes waren een gesmaakt extraatje op het event en benadrukten PMV’s toewijding aan lokaal ondernemerschap.

EEN ONVERGETELIJKE START VAN HET NIEUWE JAAR

De PMV Nieuwjaarsreceptie 2024 was er één uit het boekje. Het event combineerde moeiteloos netwerkmogelijkheden met inspirerende inzichten en een showcase van veelbelovende Vlaamse bedrijven. De sfeervolle locatie en de vlotte organisatie zorgden ervoor dat dit event een goeie start van het nieuwe jaar werd voor alle aanwezigen.

Specifications

Klant
Participatiemaatschappij Vlaanderen
Type
Personeelsevenement
Datum
16/01/2024
PMV nieuwjaarsreceptie
PMV nieuwjaarsreceptie
PMV nieuwjaarsreceptie

Wil je ook een netwerkevent of nieuwjaarsreceptie? Neem contact op via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?