Kinlys group bedrijfsvideo

KINLYs group bedrijfsvideo.

kinlys group: van het veld tot bij de grasparkiet.

Voor Kinlys Group NV heeft Sylvester Video het automatiseringsproces in beeld gebracht waarmee ze dierenvoeding produceren. Deze bedrijfsvideo focust zich specifiek op vogelvoeding en volgt als het ware de reis van een zonnebloempitje van het veld tot bij de vogel. Initieel werd de video door Kinlys getoond op een internationale beurs. Later pakten ze er ook mee uit op hun socials.

De grootste uitdaging was om een complex productieproces helder in beeld te brengen. Ook de werking van de verschillende machines, die er langs buiten ongeveer hetzelfde uitzien, moest sterk naar voor komen. Aangezien de productie bijna integraal geautomatiseerd is, werken er weinig mensen. De machines spelen dus wel echt de hoofdrol in het proces.

Om dit te bereiken, koos het videoteam ervoor om de weg van één product te volgen, zodat je er als kijker als het ware een band mee vormt en dat er een narratief in de video zit. Daarnaast durfden we kiezen voor een nummer met een operakoor in, wat een soort sprookjesgevoel aan de video gaf en de verbeelding prikkelt. De klant was meteen enthousiast!

Tot slot hebben we aan alle kleine details gedacht. Let maar eens goed op de valkparkiet op het einde van de video. We hebben ons netwerk uitgeput om een valkparkiet te vinden die exáct lijkt op de parkiet van de verpakking.

Specifications

Klant
Kinlys Group NV
Type
Bedrijfsvideo, Commercial video
Jaar
2024

Wil jij ook jouw bedrijfsverhaal graag visueel laten vertalen? Naam dan zeker contact met ons op.

Benieuwd naar meeR?