Bedrijfsvideo Leeuw van de export 2022/ corporate video Lion of the Export 2022

De Leeuw van de Export 2022.

Bedrijfsvideo Leeuw van de Export – FIT 

FIT, Flanders Investment and Trade, kwam aankloppen bij Sylvester Events om de Leeuw van de Export te organiseren. De zes genomineerden kregen dit jaar een bijzonder cadeau: een unieke bedrijfsvideo op maat. Meteen werd Sylvester TV ingeschakeld, want dat is een kolfje naar onze hand. 

Een flitsende commercial video met karakter 

We verdiepten ons in de genomineerde bedrijven en vlogen er meteen in. En dat mag je vrij letterlijk nemen, want we zoefden met onze drones door de bedrijfshallen- en gangen. Nadat we ons helemaal lieten onderdompelen in de wondere wereld van elk bedrijf, werd er een pakkende voice-over geschreven en opgenomen. Nadien? Assemblage van de bedrijfsvideo Leeuw van de Export!

Een visueel visitekaartje om U tegen te zeggen

Dat alles resulteert in een prachtige bedrijfsvideo die perfect de ziel van het bedrijf samenvat. Een fijn cadeau om te krijgen als bedrijf, en nog fijner voor ons om te maken. Wil jij ook graag jouw bedrijf op een blitse manier in de kijker zetten? Neem dan zeker contact met ons via mail of stel ons jouw vraag via het contactformulier. Wij kunnen niet wachten om jouw bedrijf te leren kennen. 

Specifications

Type
Bedrijfsvideo, Commercial video, Product/service video
Jaar
September 2022
Bedrijfsvideo Leeuw van de export 2022/ corporate video Lion of the Export 2022
Leeuw van de export 2022/Lion of the Export 2022
Leeuw van de export 2022/Lion of the Export 2022

Benieuwd naar andere bedrijfsvideo’s van onze fijne samenwerkingen? Neem dan zeker een kijkje hieronder: