Foto crew Diamond Awards

Diamond Awards.

Op 22 april 2021 hield FTA Europe de derde editie van de Diamond Awards. Winnaars van nationale prijzen voor flexodruk over het hele continent streden op Europees niveau om een prestigieuze Diamond Award. In totaal werden er maar liefst 15 awards uitgereikt!

Een pak prijzen en dus een groter risico om vaak in herhaling te vallen. Dus kozen we ervoor om het geheel wat op te smukken en er een fantastisch ‘roaring 20’s’-thema aan op te hangen. Een succes, zo bleek, want ook thuis deden de vele participanten en kijkers mee en waren ze heerlijk uitgedost met stijlvolle tuxedo’s, glinsterende jurken, weelderige haarbanden en ellenlange parelsnoeren. De sfeer zat goed!

Niet alleen de online kijkers schitterden, ook de setting was er eentje om ‘u’ tegen te zeggen. De Serre in Antwerpen leende zich uitstekend tot een feestelijk Great Gatsby-decor en host Anne De Baetzelier presenteerde er de pannen van het dak. De rustmomenten tijdens de show werden verzorgd door het ijzersterke muziekduo Dunja en Anne en FTA-co-host Wim waagden zich nog aan een entertainende cocktailworkshop.

Internationale awardshows? Kunnen we!

Specifications

Klant
FTA Europe
Type
Online evenement
Personen
300
Jaar
2021