50 jaar Idewe.

Dit jaar mocht IDEWE vijftig kaarsjes uitblazen, en dat moest op gepaste wijze gevierd worden. Voor Sylvester hét signaal om alle registers open te trekken: dit gouden jubileum moest en zou er een worden voor de geschiedenisboeken van het bedrijf.

Om het personeel en de klanten van IDEWE te bedanken, werden twee events op poten gezet.

Eerst werd de Brabanthal in Leuven omgetoverd tot een groene oase – helemaal in lijn met de kernwaarden van IDEWE én Pinterest-waardig, zo bleek uit het duchtig gefotografeerde sprookjesdecor. Na een receptie mochten de 1200 aanwezige personeelsleden plaatsnemen aan tafel voor een driegangenmenu. Het diner werd afgesloten met een schitterende lichtshow en een Cirque du Soleil-achtig dansspektakel met internationale artiesten. Vervolgens zetten de genodigden al dansend de nacht in, op de beats van Cookies & Cream.

Enkele dagen later liep de Brabanthal opnieuw vol: deze keer werden de klanten van IDEWE in de bloemetjes gezet. De 600 gasten werden uitgenodigd voor een plenaire sessie in de vorm van een interactieve tv-show, waarin het verleden, het heden en de toekomst van IDEWE aan bod kwamen. Het geheel werd vakkundig aan elkaar gepraat door Evy Gruyaert. Na de show werden de aanwezigen uitgenodigd voor een walking dinner. In de zaal werden ook vier experience corners opgezet om op een toegankelijke manier kennis te maken met de kernactiviteiten van IDEWE. Verder konden de klanten opnieuw genieten van een prachtig dansspektakel. De avond werd afgesloten met een dj-set van Buscemi.

Sylvester let altijd op de kleine details, maar zoals het hoort op een evenement van IDEWE werd er op een ludieke manier nog extra aandacht besteed aan veiligheid en gezonde voeding. De vele positieve reacties zorgen ervoor dat het Sylvester-team met trots kan terugblikken op beide events – het resultaat van een maandenlange en minutieuze voorbereiding. 

Specifications

Type
Klanten- & vip-events, Personeelsevenement
Jaar
2018