techniek achter online evenement

online evenement.

SYLVESTER ZET TV-SKILLS IN VOOR CREATIE VIRTUELE EVENTS

Denkt u dat de tijd van inspirerende personeelsevents, warme teambuildings of congressen waar je écht iets van opsteekt voorgoed voorbij is in het post-coronatijdperk? Think again. Physical distancing is misschien wel het nieuwe normaal, maar het nieuwe normaal staat niet voor ‘het nieuwe saai’.

Wij kunnen virtuele connecties creeëren die bijna even goed ‘pakken’ dan in levende lijve. En we hebben het niet over Tinder, voor alle duidelijkheid. Wel over onze core business: bijzondere, beklijvende belevenissen. Virtueel, maar doorleefd, echt, authentiek en waardevol: online evenement.

Voor u ervan uitgaat dat we gewoon geïnvesteerd hebben in een business-abonnement op één of andere video conferencing tool en een bibiotheek extra leutige emoticons: wat we qua online & virtual communication doen, pakken we net zo professioneel aan als onze tv-, video- en eventproducties. 

BELEVINGSGARANTIE

En dat is meteen het eerste ding dat we van u willen weten, mocht u eens virtueel experimenteel willen gaan met ons: wat is het verhaal dat u wil vertellen?

De Sylvesterianen zijn storytellers bij uitstek. Ze schrijven voor online evenementen scenario’s net zoals voor tv-shows of live-events, met een spannende opbouw, veel afwisseling, verrassende elementen en met belevingsgarantie. De kans dat één van uw online invités in een ander tabblad stiekem begint te Netflixen, is miniem. 

Sylvester organiseert online evenement

KOSTENEFFICIËNT EN GROEN

Ohja, dat het niet het jaar van de wild spendings zal zijn, beseffen we maar al te goed. Gelukkig zijn onze virtual events kostenefficiënt. Ze zijn – eveneens belangrijk in deze tijden waarin we onze economie, hoe we werken en leven grondig herdenken – ook ontzéttend groen. Geen greintje CO2 moet de lucht in om je gasten tot bij jou te krijgen.

INTERESSE IN ONS AANBOD?

Vraag onze presentatiedocs op via virtual@sylvester.be! Of willen jullie een online evenement op poten zetten? Neem dan zeker contact met ons op.