Sylvester organiseert evenementen via Meeple

meeple evenement.

MEEPLE evenement: EEN DIGITALE VENUE DIE ALTIJD OPEN IS

Mensen hebben de drang om samen te komen. Om te socializen. Om te verbinden. Niet verwonderlijk dus dat de vraag naar online en hybride events exponentieel gestegen is het afgelopen jaar. Enter MEEPLE.

MEEPLE kan je nog het best omschrijven als een virtuele evenementenlocatie, van het type met duizend-en-één mogelijkheden. Van klantenevents tot conferenties, productvoorstellingen, denksessies, netwerkgelegenheden, teambuildings, quizzen en meer: een digitaal evenement op MEEPLE gaat zo ver als jouw en onze creativiteit reikt. Behoorlijk ver dus.

Hoe gaat dat dan praktisch in z’n werk? Wel, nadat onze storytellers zich gebogen hebben over een straf inhoudelijk scenario voor je online event, beginnen we aan opbouw van je eigen digitale venue op MEEPLE. Deelnemers kunnen daar met een simpele muisklik zich informeren bij de digitale infobalie, de plenaire zaal “binnenstappen” waar een wervelende show aan de gang is en reageren in de chatbox. Nog niet uitgepraat? In de zogenaamde break-outs kunnen ze onder meer brainstormen of diverse presentaties volgen, terwijl ze in de network lounge de mogelijkheid hebben om met één of meerdere personen te kunnen netwerken via (video)chat.

Op MEEPLE beleef je op een duurzame manier hoogkwalitatieve en op maat gemaakte evenementen voor tientallen of tienduizenden deelnemers binnen en over landsgrenzen heen. Net om die redenen is ons platform ook uiterst complementair met een fysiek event. Het beste van beide werelden dus!

Online en hybride happenings zijn here to stay. En dus is MEEPLE dat ook. 

Sylvester organiseert digitale evenementen onder MEEPLE evenement

Wensen jullie samen te werken aan een digitaal MEEPLE evenement? Neem dan zeker contact met ons op!