Events.

Waarom zou u genoegen nemen met het zoveelste voorspelbare event voor uw bedrijf? Zo ’n tja-daar-kunnen-we-niet-omheen-even-praatje-maken-hapje-scoren-en-weer-naar-huis-gebeuren?

Wat laat u dáar kansen liggen. Een intelligent event kan het hart van uw bedrijf immers luider doen slaan. Een springplank zijn naar een wij-tegen-de-wereld-gevoel dat het vuur bij uw teams aanwakkert. Of een wervelende ervaring opleveren die uw klanten of bezoekers een onvergetelijke herinnering bezorgt.

Sylvester is geen doorsnee eventbureau voor uw personeelsfeest of personeelsevent. Wij zijn opgegroeid in een wereld vol film en televisie. En dat levert unieke taferelen en originele ideeën op voor uw personeelsfeest.

Wij brengen een magistrale mix van interactieve concepten, show, audiovisuals en unieke decors. Als u dat wilt. Want een gewoon informatief congres of een sprankelend nieuwjaarsevent, dat zetten we ook voor u op poten.

Een event dat blijft nazinderen – helemaal volgens úw smaak op touw gezet? ’t Zal wel zijn. Voor minder doen we het niet.

Klanten geven ons een score van

enkele klanten.

there's more where

that came from.

Feel.

Watch.

Enjoy.

Work with us
Sylvester