Schneider Productlancering.

Sylvester hielp Schneider Electric om op 29 en 30 september enkele boeiende nieuwe producten te lanceren. De lancering vond plaats in Sylvesters hoogsteigen virtuele event venue Meeple en ze werd druk bijgewoond door zowel interne als externe salesmanagers en door een resem installateurs en techniekers.

Omdat Schneider er veel belang aan hecht om iedereen te woord te staan en uitleg te geven in de taal van hun voorkeur, kon het virtuele event zowel in Nederlands als Frans bijgewoond worden.

De unieke combinatie van een korte maar krachtige online lancering van een half uur, die gevolgd werd door in depth video’s en workshops waarin alles nog eens piekfijn uitgelegd werd, was een schot in de roos.

Deze nieuwe methode van productlanceringen viel zodanig in de smaak dat Schneider overweegt om voortaan alle launches op deze manier aan te pakken. Het gaf ons als event team en als bedenkers van Meeple een heel fijn gevoel om zo’n compliment te krijgen en we kijken er uiteraard naar uit op deze weg verder te gaan met de mensen van Schneider.

Deze productlancering werd alweer een prachtig voorbeeld van de bijzonder efficiënte en succesvolle samenwerking tussen het Sylvester Events en het Sylvester Video team. A match made in heaven!

Specifications

Klant
Schneider Electric België
Type
Online evenement
Jaar
2021