Niveau S.

Tijdens Niveau S, een tweedaags evenement in Square Brussels, sloegen innovators, disruptors, professionals, werkzoekenden en investeerders voor het eerst de handen in elkaar voor een veilige samenleving. De S in de naam staat dan ook voor SecuritySafety en Society. Samen naar een veiliger leven. VIAS, een Belgisch kenniscentrum dat de verkeersveiligheid, de mobiliteit en de maatschappelijke veiligheid wil verbeteren, gaf Sylvester de opdracht om het evenement van A tot Z te organiseren.

Niveau S bestond uit drie pijlers: een congres, een jobbeurs en een innovatiebeurs. Elk met een eigen karakter, maar in een uniforme stijl met veel groen en houtstructuren. Zo slaagden we erin om op een event rond een zwaar thema als ‘veiligheid’ toch een open en ongedwongen sfeer te creëren.

Op de jobbeurs kozen we voor open standen, zodat alle partners het publiek konden aanspreken op hun eigen manier. Daarnaast zetten we met verschillende belevingsstanden maximaal in op interactie met de bezoekers. Ze konden onder andere deelnemen aan een speeddate, om zo in contact te komen met decision makers uit verschillende industrieën. 

Tijdens het congres kwamen verschillende gerenommeerde nationale en internationale sprekers langs. Bezoekers konden er ook deelnemen aan interactieve workshops. Ten slotte werd iedereen uitgenodigd om innovatieve ideeën in te sturen. Een jury koos vervolgens vijf finalisten die op de innovatiebeurs mochten pitchen en om de overwinning mochten strijden. 

Specifications

Klant
VIAS
Type
Congressen & Seminaries
Personen
2000
Jaar
2018