Nca.

De klant vroeg ons om een atypisch congresformat voor notarissen te bedenken. Waar andere partijen een klassieke manier van organiseren voorstelden, bedacht Sylvester een “Congrestival”: een nieuw eventconcept met kruising tussen een congres en festival.

Deze mix zorgde voor een geslaagd event met twee congresdagen voor de notarissen en twee dagen activiteiten voor de partners.

Door een bijzondere 360 graden opstelling rondom de centrale main stage, als rondom een boksring, was de impact van de sprekers ondanks de grote groep gasten erg sterk. Parallel liep een niet-academisch programma met twee dagen vol bijzondere ontdekkingen in en rond Antwerpen én een boeiende beurs met creatief ingerichte en interessante stands.

Het was wachten tot vrijdagnamiddag voor het strafste onderdeel van het event: een afterwork festival in een urban jungle-decor waarin zowel de champagne- en cocktailbar als de dj-booth werden verwerkt. Ook de affiche was best impressionant met grote namen als Regi, Dorothe Vegas en Like Maarten en DIMARO achter de draaitafels.

Specifications

Klant
NCA – Fednot
Type
Congressen & Seminaries
Genre
Congresfestival
Personen
1500