Film premiere

Filmpremière human forever


Filmpremière human forever: Een Samenwerking tussen CM en Sylvester

De Christelijke Mutualiteit (CM) heeft in samenwerking met Sylvester een grandioze filmpremière georganiseerd voor de langverwachte documentaire “Human Forever” van Teun Toebes en Jonathan De Jong. De film werpt een diepgaande blik op hoe de maatschappij omgaat met dementie en belicht wat we kunnen leren van andere culturen in dit opzicht.

massale interesse én opkomst

Met maar liefst 1600 uitgedeelde tickets was de belangstelling overweldigend, wat resulteerde in een opkomst van 1250 enthousiaste filmliefhebbers. Het evenement trok niet alleen een groot publiek, maar ook tal van bekende Vlamingen en invloedrijke politieke figuren.

a touch of glamour op de Rode Loper

Bij aankomst werden alle gasten uitgenodigd voor een speciaal moment op de rode loper, waar ze de gelegenheid kregen om voor een fotowand met het logo van de film te poseren. Dit zorgde voor een feestelijke en gedenkwaardige start van de avond.

Succesvolle Organisatie in Korte Tijd

Ondanks een kort voorbereidingstraject van slechts anderhalve maand, slaagde Sylvester erin om in nauwe samenwerking met CM een onvergetelijke avond te creëren. Sylvester verzorgde het inschrijvingstraject, de ticketing, de logistieke en technische uitwerking, en bood inhoudelijke ondersteuning om de filmpremière van Human Forever tot een groot succes te maken.

Gevarieerd Avondprogramma met Prominente Sprekers

Het avondprogramma was uitgebreid en gevarieerd, met een warme ontvangst inclusief hapjes en drankjes. Tijdens een kort plenair gedeelte, gehost door de charmante Fatma Taspinar, kwamen prominente sprekers zoals voorzitter van de Christelijke Mutualiteit Luc Van Gorp, minister Hilde Crevits en de makers van de film aan het woord. Daarna werd de film zelf vertoond, gevolgd door een afsluitende receptie met sfeervolle muziek op de achtergrond.

De filmpremière van Human Forever was niet alleen een eerbetoon aan de kracht van film als medium, maar ook een inspirerende en informatieve avond die de aanwezigen nog lang zal bijblijven.

Specifications

Klant
Christelijke Mutualiteit (CM)
Type
Filmpremière
Datum
19/02/2024
Human Forever
Human Forever
Human Forever

Wil jij ook schitteren op de rode loper? Neem dan zeker contact op via ons contactformulier.

Benieuwd naar meer?