Digitale Nieuwjaarsreceptie.

Begin januari 2021 stond de nieuwjaarsreceptie voor de medewerkers van het Departement Werk en Sociale Economie op onze agenda. Om voor de hand liggende redenen was het deze keer een online editie, maar daarom niet minder gezellig!

We creëerden een programma vol interactie en entertainment voor het Departement WSE waardoor werknemers echt actief betrokken werden bij het hele gebeuren. Zo zaten ze op de rand van hun stoel tijdens het belspel, werd er een muzikaal intermezzo gebracht door collega’s, gingen enkele medewerkers hilarische challenges aan en leerden ze de diepste geheimen van het maken van cocktails tijdens een professioneel gebrachte cocktailworkshop.

In het voortraject kregen alle medewerkers trouwens een box toegestuurd met een hapje én de ingrediënten om samen met de cocktailshaker de lekkerste drankjes te maken. Er werd dan ook live getoast – want hey, het bleef een nieuwjaarsreceptie! – en dus hieven zowel het afdelingshoofd van WSE als host Wim De Vilder het glas in een prachtige setting opgebouwd in een authentieke kerstschuur in Bierbeek.

Specifications

Klant
Departement Werk en Sociale Economie
Type
Online evenement
Jaar
2021
Personen
400