livestreamsetting branded backwall

Country Kick-off.

Midden januari vroeg Sylvester om hun jaarlijkse Country Kick-Off te vertalen naar een online event voor hun medewerkers in België. Het event zou al eind januari plaatsvinden.

We like a challenge & we like Schneider. En dus hadden we een tweetal weken de tijd om een volledige livestream in elkaar te boksen en op te bouwen in de showroom van Schneider in Ukkel. We slaagden erin om op heel korte tijd samen ons videoteam een succesvolle livestream te organiseren met alles erop en eraan.

Zo werden er op voorhand door onze videoproducers enkele gesprekken met leadership members opgenomen in de Head Offices van Schneider zelf, om deze later in de livestream te verwerken en de hoeveelheid aan personen in de live studio te verlagen wegens corona. Verder werd er een live testimonial van één van de klanten van Schneider getoond aan de medewerkers. Deze klant was zo vriendelijk om live in te bellen in de studio en zijn samenwerking met Schneider te bespreken met de host en gasten in de studio. Ook enkele managers uit Nederland belden in en de CEO toonde een sterke presentatie over wat de medewerkers in 2021 nog te wachten stond.

Een formeel, intern event in een leuk en dynamisch jasje? Kunnen we!

Specifications

Klant
Schneider Electric België
Type
Online evenement
Personen
260
Jaar
2021