Studio Community Week met POAB

Community Week.

Voor de derde keer (!) sinds het begin van de coronacrisis, maakte Port of Antwerp gebruik van Meeple, het door Sylvester ontwikkelde platform voor online events. Dit

keer op het programma: de Community Week. Jaarlijks organiseert Port of Antwerp een netwerkevenement om de havengemeenschap (importeurs/exporteurs, rederijen, expediteurs, logistieke spelers, transportoperatoren, etc) te informeren en inspireren, haar partners de mogelijkheid te geven om mee het gesprek aan te gaan en deelnemers op een interactieve manier hun netwerk te laten uitbreiden.

In de week van 22 februari 2021 werden er gedurende 3 opeenvolgende dagen verschillende virtuele sessies georganiseerd over o.a. de toekomstplannen van Port of Antwerp, ECA (Extra Containercapaciteit) en de transitie naar een duurzame scheepvaart. Er stonden ook heel wat mooie namen op het programma. Zo ontvingen we in de nieuw ingerichte studio van PFL in Antwerp Expo Jacques Vandermeiren (CEO Port of Antwerp), Annick De Ridder (Havenschepen van Antwerpen), Dirk De fauw (Burgemeester van Brugge), Tom Hautekiet (CEO Port of Zeebrugge), Adrian Monck (Managing Director World Economic Forum) vanuit de studio in Genève en nog vele anderen.

Tijdens het online evenement kwamen 24 sprekers aan het woord, in keynotes en panelgesprekken onder begeleiding van moderator Ianka Fleerackers, die vijfhonderd geïnteresseerden konden overtuigen om zich in te schrijven voor deze eerste online Community Week van Port of Antwerp.

Specifications

Klant
Port of Antwerp-Bruges
Type
Online evenement
Personen
500
Jaar
2021